Реклама / Ads
22| 7927 |21.09.2019 НОВИНИ

Цветеслава Гълъбова: В България законите са такива, че убийците и изнасилвачите имат повече права от жертвите

.
Цветеслава Гълъбова Източник: БГНЕС
Поредният убиец е на свобода. В нашата татковина законите са така направени, че убийците, изнасилвачите и всякакви изроди, извършващи тежки престъпления, имат повече права от жертвите, от Тихите ангели, които са вече звездички на небето.
 

Искам съдиите, които постановяват тези решения, искам Станков и сие адвокатчета, които се пеняват по студията, че със съкратеното производство се спестявали пари, че никъде в кодекса не пишело, че трябва да има възмездие, всички те да се изправят срещу родителите и близките на УБИТИТЕ, да погледнат в пресъхналите им от мъка очи и за секунда да си представят, че ТЕ вместо да прегърнат детето си са го изпратили в ковчег, че са чували глухите удари на пръстта върху капака му, че чакат телефона им да звънне и да чуят „Мамо, тате, как си, идвам си, прибирам се до час“….а това няма да стане, защото те са в черната земя и са там заради изроди като полфрийман, илиян, северин, мартин и други подобия на хора, които са абсолютно безполезни биологични единици.

 

Хайде, уважаеми грижещи се за правата на убийците, поправили се в затвора, влезте за секунда в обувките на почернените майки и бащи, обяснете им вашите аргументи, мотивирайте се, ако не ви е срам и страх от Бога.

 

Професионално съм имала досег с хора, загубили близките си в резултат на тежки престъпления и ще ви кажа, че времето не лекува, че надраната до кръв душа си кърви до сетен дъх. И нямаме право да ги обвиняваме, че искали възмездие и справедливост, че не били хуманни.

 

Никой няма право да ги обвинява, че изпитват болка, че са жертви. Това е извратено и аз не го приемам. Нито аргументите за разходите за съдопроизводство, нито глупотевините на жалката адвокатчица от тази сутрин, че в кодекса никъде не е записано нищо за възмездие.

 

Аз съм зад жертвите и техните близки, аз искам те да получат справедливост, колкото и да ми струва това като данъкоплатец.

 

И за сетен път си повтарям, че трябва да внимавам какво и как го правя, защото има Бог, който накрая въздава всекиму справедливост. Абсолютно никой не трябва да забравя това!!!!

 

Цветеслава Гълъбова

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4374 |20.09.2019 Деница Златева: Основен приоритет в работата на делегацията ни в ЕП остава приемането на България в Шенген . 3| 4497 |18.09.2019 Премиерът Бойко Борисов: Отношенията между България и Русия не са влошени . 4| 4550 |17.09.2019 Икономист предрече скъпи горива и влизане на България в рецесия . 8| 7310 |13.09.2019 Плувец №1 на България предложи да се закрие националния отбор по футбол

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads