Реклама / Ads
24| 9092 |31.10.2023 НОВИНИ

Ваня Григорова: Приемам подкрепа от гражданите на София и водя разговори с гражданите

.
Ваня Григорова
Аз разговори за подкрепа не съм водила. По отношение на подкрепата от страна на господин Борисов и ГЕРБ, трябва да кажа, че аз приемам подкрепа от гражданите и водя разговори с гражданите, но чух това, което е казал господин Борисов, че аз съм по-добрия кандидат, и няма как да не се съглася с него, каза Ваня Григорова в "Лице в лице" по bTV.
 

Цялата ми кампания беше изградена на обяснение и на разяснения, че сегашното състояние на столицата е следствие на модела „Софиянски“, продължен в модела „ГЕРБ“, и че сглобката, която ще се случи на столично ниво, е против интересите на гражданите, заяви Григорова в отговор на въпрос, дали ще е длъжна да продължи политиката на ГЕРБ, ако получи подкрепа.


„Продължаваме промяната“ и „Демократична България“ са в сглобка с ГЕРБ и трябва да кажем, че кандидатът на ГЕРБ вече не участва в изборите, сега на балотаж сме аз и кандидатът на „Продължаваме промяната“ и „Демократична България“. В този смисъл всичките тези призиви можеше да имат смисъл преди неделя, но вече имаме резултатите от първия тур, добяви тя.

 


Аз няма да заявявам друго, освен това, което заявявам, че на първо място трябва да бъде интересът на обикновения работещ човек, на малкия човек в София. В този смисъл, ако някой ме подкрепя, то това са тези хора, и ако има формации, които най-сетне са припознали тези мои цели, чудесно. Ще работя в тази посока, която съм задала аз, каза още Ваня Григорова.

 


Все още не съм решила дали ще гласувам с хартиена бюлетина в неделя, но съм гласувала и машинно. Била съм част от секционни избирателни комисии години наред, знам, че изборният процес може да се компрометира и по двата начина. Въпросът е във волята на гражданите. Основният ни враг е апатията. Основното зло е алчността. Подправянето на бюлетини е начинът, по който алчността си пробива пътя към властта. Това каза в още Григорова.


Григорова е категорична, че в общинския бюджет трябва да се отделят повече средства за здравеопазване, образование, превенция на болести и грижа за хората с увреждания. "Всяка една политика минава през бюджета, който трябва да бъде прекроен. На първо място трябва да спре изтичането на средства от него. У нас корупцията е законна. Когато една дейност не се извършва от общиснко предприятие, се дава на частна фирма, която с отделените средства формира печалби, натиска работниците си и често дори и не сключва договори с тях", отбеляза кандидат-кметът.


"Защо превърнахме София в пазар", запита Григорова и добави, че на града са му необходими също и занаятчии като заварчици и шлосери, например.

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3851 |31.10.2023 Силен трус с магнитуд 6,3 по Рихтер бе регистриран край Чили . 4| 4059 |31.10.2023 Иван Таков: Битките между партии и за партийна подкрепа бяха миналата неделя . 0| 16865 |31.10.2023 Масови сигнали към НАП за данъчни и финансови нарушения на селските кметове на Пазарджик . 6| 5313 |31.10.2023 В центъра на София: Как 120 гласа за Васил Терзиев се прехвърлиха в броя на Хекимян?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads