Реклама / Ads
8| 4251 |10.11.2018 НОВИНИ

Вежди Рашидов за ремонта на ”Графа”: Шефът на Джи Пи Груп ми е бил студент, какво „спасяват“ платените соросоиди

.
Вежди Рашидов
Това заяви пред Нова телевизия Вежди Рашидов, председател на Комисията по култура в НС и депутат от ГЕРБ по повод скандала около ремонта на ул. ”Граф Игнатиев” в София.
 

Вежди Рашидов коментира скандала около ремонта на ул. Граф Игнатиев в столицата, който все още не бил приключил, но вече имало скандал.

 

Аз безкрайно добре познавам шефа на Джи Пи Груп, който ми беше студент. Той да допусне такъв примитивизъм, мозъкът ми няма как да го побере. Но - едни соросоиди - много добре платени млади лица - едно дърво не са посадили, цял ден снимат и "спасяват". Какво спасяват?! Дайте им една лопата, да направят един Ленински съботник и тогава да говорят. Нивата иска не молитва, а мотика. Ставаме смешни, разберете ме. Снимат, събуждат страсти, бъркат се във всичко. Като направихме Ларгото - събрахме шестима архитекти със страхотни имена. Дойде някакъв Глишев, орева орталъка. Аз говоря за пропаганда, за правене на външна политика и внушение. Днес Ларгото е един от най-красивите обекти, заяви Рашидов. 

 

Според депутата от управляващата партия Валери Симеонов е закъснял с извинението си към майките на деца с увреждания.

„На правителството е нужна плътна група хора, за да могат да се приемат важните закони. Опасно е ГЕРБ да управлява с малцинството в парламента”. Това заяви в ефира на „Събуди се” депутатът от управляващата партия и председател на Комисията по култура и медии Вежди Рашидов.

 

Според него исканията за оставката на вицепремиера Валери Симеонов идват, защото той е закъснял с извинението си към майките на деца с увреждания, които нарече „кресливи жени с уж болни деца”.

 

 „Дума дупка не прави, по-важно е какво върши човек”, категоричен бе Рашидов. Според него „всяка промяна струва много скъпо на българина, не на политиците”.

 

„Ние създадохме понятието „протесър“. След това направихме и протестите форма на живот. Ако има добра новина, то сякаш вече я крием. „Скоро си направих експеримент. Пуснах си рано сутрин вашата телевизия и други. Гледах само отвратителни неща – протести, катастрофи, кървища. Отврат“, отсече Рашидов.

 

Той коментира и поведението на Корнелия Нинова и опозицията, които непрекъснато "мътят водите" на политиката: "Демокрацията са ясни правила, които обслужват всеки български гражданин. Затова правим промени в законите, за да защитаваме демократичните устои на обществото", заяви Рашидов.

 

Рашидов подчерта, че напускането на пленарна зала от страна на БСП не е реакция срещу ГЕРБ, а срещу държавността и народа.

 

Демокрацията са ясни правила, които обслужват всеки български гражданин. Затова правим промени в законите, за да защитаваме демократичните устои на обществото, заяви Рашидов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3871 |09.11.2018 Търговците от улица ”Граф Игнатиев” са пред фалит заради ремонта . 0| 3465 |01.11.2018 БСП оспори сделката за ремонта на Су-25 . 0| 3536 |01.11.2018 Искат преразглеждане на сделката за ремонта на Су-25 . 2| 3819 |25.10.2018 Прокуратурата проверява ремонта на ”Граф Игнатиев”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads