Реклама / Ads
Frognews
0| 2928 |03.04.2019

Вижте къде ще спира водата в София

.
На 04 април 2019 г. (четъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на ул. „Марагидик“ жк. „Подуяне“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Велчо Атанасов“  от  ул. „Острец“ до ул. „Бричебор“,  ул. „Слава“

ул. „Петър Богдан“  от  ул. „Марагидик“  до ул. „Кобилино  бранище“

ул. „Рибарица“  от   ул. „Велчо Атанасов“   до  ул. „Петър Богдан“

ул. „Марагидик“  от  ул. „Иларион Драгостинов“  до  ул. „Петър Богдан“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Велчо Атанасов“ ъгъла с ул. „Рибарица“.

 

На 04 април 2019 г. (четъртък), във връзка с подмяна на спирателен кран на бул. „Александър Стамболийски“ жк. „Разсадника - Коньовица“, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 20:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

бул. „Александър Стамболийски“ от ул. „Рибен буквар“ до бул. „Вардар“

ул. „Методи Патчев“ от бул. „Александър Стамболийски“ до ул. „Хъшове“

бул. „Вардар“ от бул. „Александър Стамболийски“ до бул. „Възкресение“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Александър Стамболийски“ ъгъла с ул. „Хъшове“.

 

На 04 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Станислав Доспевски“ жк. „Левски“ В, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 575, по ул. „Станислав Доспевски“ от ул. „Летоструй“ до ул. 575

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Станислав Доспевски“ №77.

 

На 04 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Ген. Александър Суворов“ жк. „Бъкстон“, се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Ген. Александър Суворов“ от ул. „Иван Сусанин“ до ул. „Околовръстен път“

ул. „Преки път“ от ул. „Ген. Александър Суворов“ до ул. „Симеон Радев“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ген. Александър Суворов“ ъгъла с ул. „Преки път“.

 

На 04 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хаджи Димитър“ с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Могила“, ул. „Св. Спас“ и ул. „Васил Левски“.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Суходол“ ъгъла с ул. „Могила“.

 

На 04 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Козлодуй“ жк. „Банишора“, се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. „Калофер“ от ул. „Охрид“ до бул. „Сливница“

ул. „Козлодуй“ от ул. „Калофер“ до ул. „Карлово“

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Козлодуй“ ъгъла с ул. „Калофер“.

 

На 04 април 2019 г. (четвъртък), във връзка с подмяна на уличен водопровод на ул. 335 жк. „Люлин“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:

ул. 335, ул. 337.

 

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. 335 ъгъла с  ул. 337.

 

След възстановяване на водоснабдяването е възможно временно повишаване  мътността на водата.

 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

 

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .

“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

 

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay Donate now
Реклама / Ads

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

. Вижте кой ще води листата на ”Движение 21” за евроизборите 1| 4057 |02.04.2019 . Весислава Танчева: Исках да излъж за 1-ви април, но после ще ме питат от къде знам 0| 3944 |01.04.2019 . Румъния и България съвместно щели да спират вноса на стари коли 0| 3672 |30.03.2019 . Св. Филипов: Докато политиците трупат апартаменти, вижте какво прави Турция 9| 4473 |29.03.2019

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads

НАЙ-ЧЕТЕНИ

    Реклама / Ads

    БЛОГОВЕ