Реклама / Ads
5| 7849 |12.05.2015 НОВИНИ

ВМРО се отрече от кмета си в Петрич, бил вреден

.
Вельо Илиев
ВМРО сваля доверието от кмета на Петрич Вельо Илиев. Градоначалникът е обвинен в тежки грехове пред жителите на града. Той е на поста четвърти мандат, който обаче може и да бъде прекратен предсрочно, ако бъде принуден да подаде оставка. Ето и цялата декларация:
 
Уважаеми жители на община Петрич! Аз съм инж. Кирил Стойков и съм общински секретар на ВМРО в гр.Петрич

 

По решение на своя Общински комитет партия ВМРО – Петрич сваля политическото доверие от кмета на община Петрич Вельо Илиев, и се обявява против неговото управление.
 Призоваваме кмета  и неговия екип да подадат оставка.


Единственият изход от критичната ситуация, в която се намира община Петрич, е назначаването на служебен кмет, което ще даде възможност да се премине плавно към следващо по-добро общинско управление.

В продължение на четири мандата управлението на Вельо Илиев превърна община Петрич в община със затихнали функции, вървяща по пътя на фалита. Това управление остави града и селата без ефективно работеща болница, без минерална баня и топла минерална вода.

Остави всички нас без общинска аптечна фирма.

Остави ни без общински пазар, който подари на Костадин Хаджииванов.

 Остави ни и без емблемата на Петрич – ресторант „Яворите”, който също подари на Хаджииванов.

 

Управлението на Вельо Илиев ни накара да пием и кал от чешмите.

 „Благодарение” на това управление Петрич стана привлекателен център за циганите от цяла България.

За четири мандата кметът Илиев единствено укрепи властта си, като увеличи със свои хора числеността на работещите в Общинска администрация. Общинските фирми се управляват от предани лично на Илиев хора.

Шуробаджанашкият  принцип, с който управлява Илиев, унищожи бизнеса на много фирми в общината.

ВМРО – Петрич призовава всички политически партии и общински съветници да последват нашия пример, като едновременно с това обединим нашите усилия за общ политически избор за кмет на общината, и подкрепим партия ГЕРБ, която е водеща политическа сила и по наша преценка е редно тя да излъчи кандидат за кмет.

Партия ВМРО първа започна открито да изобличава вредното за община Петрич управление на Вельо Илиев. Евродепутатът на ВМРО Ангел Джамбазки пръв от политиците от национално ниво се обяви за тотална промяна в управлението на община Петрич. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4342 |12.05.2015 Изритаха от ГЕРБ кмета на Ботевград . 255| 18458 |03.05.2015 Нападнаха кмета на Панагюрище за "робството" във фейсбук . 6| 5442 |24.04.2015 Втори прокурор подхваща кмета на Пазарджик . 4| 4806 |16.04.2015 Отстраниха окончателно кмета на Неделино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads