Реклама / Ads
34| 5632 |07.07.2013 НОВИНИ

И Волен иска да оглави бунта на цесекарите

.
Източник: Булфото
След декларацията на парламентарната комисия за младежта и спорта, разпространена от БСП, в защита на ЦСКА се обявиха и хората на Волен Сидеров. "Атака" пусна призив, озаглавен: "Да спасим футболния отбор на ЦСКА - поредната жертва на мафиотското управление на ГЕРБ".
 

Текстът е кратък: "По повод протестите на привържениците на футболен клуб ЦСКА парламентарната група на партия АТАКА кани ръководството на фен клуба на ЦСКА, за да намерим заедно начин да спасим любимия отбор. ЦСКА се оказа поредната жертва на мафиотското управление на Бойко Борисов и партия ГЕРБ. ПГ на партия АТАКА очаква ръководството на фен клуба, за да бъде спасен един от най-големите български клубове, записали най-светлите страници във футболната ни история", написаха от "Атака".

В същото време Христо Стоичков не пропусна да се заяде отново с Бойко Борисов от родния Пловдив. "Не съм удовлетворен от отговорите на въпросите, които зададох на Бойко Борисов", обяви футболната легенда. Камата зададе чрез медиите три въпроса на бившия премиер, касаещи ръководството на ЦСКА. Борисов му отговори също чрез пресата. "Категорично не съм доволен", сподели Камата, "Тези отговори може да ги даде на някой първокласник, но не и на мен". Под тепетата, където бе официален гост на регионалния полуфинал на Каменица Фен Купа, Стоичков бе непреклонен пред журналистите и заяви, че не иска да му бъдат задавани въпроси за футбол. Раздаде автографи, снима се с публиката и феновете и връчи наградите на победителите от турнира, с които също си направи фотосесия. На въпрос какво ще прави оттук нататък той обяви: "Голф, лов и риболов. Това е".

В същото време Александър Тодоров, който даде оферта за спасение на ЦСКА от името на група бизнесмени, отрече да е получавал акциите от "Титан". "Преглеждаме куп документи. Няма нищо ново по темата, не мога да прогнозирам какво ще се случи", сподели бившият директор на клуба по времето на Александър Томов. Той не скри пред "Стандарт", че евентуалните нови дългове от безкрайните съдебни дела са големият проблем. "Въпросът с техните обезпечения е най-сложен. Продължаваме работа, имаме огромното желание. Бизнесмените, които са зад проекта, ще се покажат, ако поемем ЦСКА официално. Ще ги представя. Водещо при тях е желанието ЦСКА да го има. Няма място за пазарлъци, опрени сме до стената", допълни Тодоров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 110| 7551 |07.07.2013 Протестиращите с нов сценарий - римейк на легендарния митинг от "Орлов мост" до "Плиска" . 49| 5949 |07.07.2013 Мирослав Найденов: Кръгове около Цветанов искат да ме елиминират като свидетел . 30| 5863 |06.07.2013 Волен и "Атака" за втори ден обсадиха СКАТ . 49| 6645 |06.07.2013 И “Че Гевара” поиска импийчмънт на Плевнелиев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads