Реклама / Ads
7| 8192 |05.02.2010 НОВИНИ

Взривиха Поршето на лъскавия Гурко

.
Обичал охолството и да подарява на дамите скъпи парфюми. Бил замесен в сбиването между две групировки в дискотека.
 

Гурко се казвал мистериозният тип
, чието лъскаво Порше беше взривено снощи на булевард Дунав в Пловдив, съобщава пловдивският сайт podtepeto.com.

Мъжът с посребрени коси бил в града от скоро. Живеел на широко, падал си по скъпите играчки и особено по марката Порше. Движел се в компанията на красиви млади дами. Преди да се метне на спортното Карера GT, Гурко карал мощен тъмно сив всъдеход Порше Кайен. Според запознати, живее постоянно в София, а под тепетата си наел квартира, за да гастролира от време на време. Посещавал актуалните нощни заведения, имал навика да подарява скъпи парфюми на всяка мацка, която иска да вкара в леглото си. Фаворитът му в благоуханията бил Диор Жадор.  Задължителното допълнение към парфюма била кошница с панделка с ананаси, едри ягоди и всякакви екзотични плодове, добавя пловдивската медия.

Гурко бил на около 35 години и имал цех за плодове в района на Пазарджик. Зареждал всички хипермаркети с екзотични плодове. По-известен бил обаче с охолния си начин на живот. Въпреки, че живеел в София, идвал на купон в Пловдив почти всяка седмица. До преди година имал сериозна приятелка, но тя избягала чак в Германия от мъжа сърцето си. Според слуховете, имал дялове и в кинокомпания, съобщава още podtepeto.com.

Frognews.bg напомня, че колата бе взривена снощи, но за щастие няма пострадали. Сигналът за взрива на лек автомобил “Порше”, паркиран на бул.”Дунав” пред № 66, е бил получен в 20.17 часа на телефон 112. При първоначалния оглед е било установено, че взирвното устройство, поставено до лявата задна гума, е било с приблизителна мощност от около 100 грама взривно вещество. Нанесени са щети по задната част на купето на колата. Работата по случая продължава и материалите по него са докладвани на Окръжна прокуратура. Предполага се, че Гурко е замесен в сбиването между две групировки в пловдивската дискотека Bedroom преди месец. Тогава бе задържан Георги Славов, по-известен като Жоро Главата, син на взривения Стоил Славов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 5186 |05.02.2010 Р. Овчаров: Фигурите в БСП са изхабени . 7| 4476 |05.02.2010 Я. Янев: Цачева си играе на хазяйка сред битовизми . 17| 17702 |25.12.2012 Благословена да е Коледа, Бог се роди! . 12| 7668 |06.11.2010 Задържаха бандит при обир на банка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads