Реклама / Ads
14| 20058 |10.05.2012 АКТУАЛНО

Елена Петрова: Майната им на клюкарите!

.
Елена Петрова
Майната им на всички, които няма какво да правят и измислят клюки и интриги. Не желая да коментирам, нито да се ядосвам за всякакви глупости, хрумнали на комплексари. Така актрисата Елена Петрова коментирала пред свои близки разпространяваните разкази за нови нейни гаджета, секс афери и скандали със съпруга й Аристотелис Фотилас.
 
Тя искала да снима в още филми, да играе в театъра и да се вижда с приятели, а не да се занимава със светската суматоха около нея.

Според мнозина 37-годишната Елена няма нищо общо с героинята си от „Стъклен дом” Боряна. Бубето е кротка, всеотдайна и притеснителна, а Петрова е буйна, готова да рискува, понякога безразсъдна.

След като т.нар. „звезда” от „Стъклен дом” изневери на мъжа си Аристотелис Фотилас с по-млад колега, Петрова бе хваната и да шофира в нетрезво състояние. Отскоро пък слуховете носят, че Елена си имала нова изгора.

Става дума за прословутия оператор Светлин. Папараци направиха снимки на двамата, които бяха разтълкувани от „жълтите” издания като доказателство за горещи чувства и изневяра. Дали е така – само те си знаят. 

Говори се, че гръцкият богаташ разбрал от медиите, че съпругата и майка на двете му деца е в някакъв роман и между тях възникнали кавги. Те стигнали дори до развод, н в последния момент слухът се оказа силно преувеличен. Веднага бе пласирана нова версия, този път, че Фотилас е поставил ултиматум на жена си, че ако тръгне да се омъжва за друг, няма да получи нито стотинка. Заканата светкавично довела до отрезвяване на ситуацията.

От ситуацията губещ се оказал Светлин, ако си е правил други планове.

Преди дни в. „Всеки ден” пък писа, че Петрова вече се среща с ново гадже - богат бизнесмен, който също бил женен и с деца. Общата им съдба, както и благосъстоянието на мъжа, ги сближава и двамата се отдали без задръжки на пламналата страст.

 Завиждат й, както на кариерата като актриса, така и на семейното благополучие. Колежки пък я мразят заради популярността и презрението, с което се отнася към сплетните зад гърба й, коментира нейна приятелка. Това било част от живота на известните.

Хора от бранша дори допускат, че всички тези скандали и пикантни истории са дело на пиари, които поддържат рекламата и рейтинга на Елена Петрова, а оттам и на сериала „Стъклен дом”, който след развода на бТВ с продуцента Маги Халваджиян се крепяха на косъм.

Самата Петрова казва в едно от последните си интервюта за бТВ: С колегите ми прекарвахме повече време заедно, отколкото с близките си и със семействата си. Програмата ни беше много натоварена и всички си казахме, че това много ще ни липсва. Екипът е най-ценното нещо, което ще помня. Имам много приятели от този екип. Имаме три бебета, които се родиха в този екип, имаме любовни истории, такава, каквато е между Луиза и Явор. Това са толкова хубави емоции! За две години и половина ние успяхме да се опознаем и да създадем такива хубави спомени!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 9789 |25.04.2009 Скандал с недъгава финалистка в конкурса “Мис Вселена” . 0| 6260 |13.06.2007 "Зелената седмица" върви, българите нехаят за природата и бъркат Кабил с Кабул . 2| 9442 |01.06.2007 Признаха победителя Борисов на турнира за „Купата на групата” в „Хелена ризортс” – Слънчев бряг

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads