Реклама / Ads
0| 6664 |15.02.2014 АКТУАЛНО

Глория Манева спечели втората месечна награда на ЧЕЗ в „Академия енергия”

.
Глория Манева от София спечели втората месечна награда в онлайн играта на ЧЕЗ за разумно и отговорно потребление на енергия „Академия Енергия”. Тя бе избрана сред първите 20 от общо 544 участници, добили право да бъдат включени в месечната класация. Наградата, която получава, е система за домашно кино.
 

 

„Много се радвам, че мога да поздравя Глория Манева като втория участник, спечелил месечна награда от нашата игра „Академия Енергия“. Искрено се надявам, че участието в играта на ЧЕЗ й е доставило удоволствие и я е насочило към спазването на някои лесни и прости правила, чрез които да намали сметките си за електроенергия. Поздравявам и седмичните печеливши през януари за избраните от тях и семействата им методи за спестяване на електроенергия вкъщи. Подкрепяме техните действия в тази посока. Все още много хора обаче не са достатъчно добре информирани за ползите от пестенето на енергия или нямат създадени навици. Точно затова в края на 2013 г. започнахме кампания за разумно потребление на електроенергия, която цели да информира домакинствата как могат да следят и активно да контролират потреблението си и какво могат да променят в поведението си, за да спестят електроенергия. Част от тази кампания е и играта „Академия Енергия“, в която, за наша радост, към момента са регистрирани над 5 800 участници. Надявам се още повече български граждани да се регистрират и участват в играта, която продължава до 2 март тази година“, каза Петър Докладал – Регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

От началото на играта досега девет участници вече спечелиха седмични награди, сред които цитруспреса, ютия, портативен DVD плеър. Жител на  Елин Пелин бе първият седмичен печеливш за януари с награда тостер. Последваха го  Иван Николов от Враца, Ивелин Иванов от Етрополе,  Христо Бахчеванов и Валери Башев – и двамата от София, спечелили съответно електрическа кана, сандвич мейкър, миксер-блендер и сешоар.

 

„Инициативата ви е много хубава, оригинална и полезна. Използвам повечето от съветите, които сте дали в играта. Научих и нов начин за пестене на електроенергия. Препоръчвам на всички да се регистрират в играта, където едновременно ще се забавляват и ще научат нови и полезни за ежедневието им практики за пестене на електроенергия, а напълно вероятно е, освен всичко, да спечелят и награда като мен!“, сподели Глория Манева при уведомяването й за наградата.

 

Играта „Академия Енергия“ представлява виртуален дом, в който участниците се стремят да постигнат висока енергийна ефективност като модернизират електроуредите в него и ги използват рационално, съобразно техните предимства. Всеки, който се регистрира на www.energyacademy.bg и играе редовно до 02 март 2014 г., участва в тегления за една от оставащите 6 награди - четири седмични, една месечна и една поощрителна награда, сред които телевизор и лаптоп. Печелившите се определят на лотариен принцип сред участниците, постигнали най-добри показатели.

 

За два месеца - от старта на играта на 2 декември 2013 г., до изтеглянето на втората месечна награда на 3 февруари 2014 г., в онлайн платформата се регистрираха 5 815 участника. В края на първата седмица на февруари във временната месечна класация участват над 390 души, играли активно пет дни от месеца и постигнали ниско средно ниво на консумация на електроенергия. В края на февруари първите 20 от тях ще се борят за оставащата една месечна награда - лаптоп.

 

На 4 март 2014 г., след края на играта, между всички участници, регистрирали се и играли активно в „Академия Енергия“  ще бъде изтеглена и поощрителна награда – LED телевизор LСD.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 12191 |18.11.2012 Справедливо. Орлин Павлов спечели ВИП Брадър 2012 . 21| 13359 |30.01.2009 Голямата Цветана Манева навърши 65 години . 2| 8914 |22.07.2008 Новият филм за Батман спечели 200 милиона долара за три дни . 1| 5423 |21.05.2008 Барак Обама почти спечели

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads