Реклама / Ads
22| 35186 |16.03.2024 АКТУАЛНО

Илиян Василев: Гонзо срещу Бербатов е като Банкя срещу Харвард. Робите искат да са си роби

.
Георги Иванов - Гонзо и Димитър Берабтов
"Робите искат да са си роби, не им пука за футбола, важното е те да са начело и да получават пари от държавата. Това обеща и Гонзо - пари от държавата. Демек от Борисов. А сега си представете какво му е било на Левски, да кара народа да иска да бъде освободен, а те да си искат робството?!", пише Василев.
 

Илиян Василев, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.





Гонзо спечелил срещу Бербатов, Банкя срещу Манчестър Юнайтед, срещу Харвард, срещу Европа. Робите искат да са си роби, не им пука за футбола, важното е те да са начело и да получават пари от държавата. Това обеща и Гонзо - пари от държавата. Демек от Борисов.


Като не искат освобождение как да ги освободиш? Стилиян и Мартин си тръгват. Бербатов също. А сега си представете какво му е било на Левски, да кара народа да иска да бъде освободен, а те да си искат робството?!


То е ясно, че български футбол няма да има. Всички тези, които избраха недоразумението Гонзо, правят така, че български футбол да няма и български отбор да не може да се класира, защото им е по-важно материалното лично облагодетелстване през черно тото, нагласени мачове, пране на пари и прочие отличителни черти на бизнеса във футбола.


Но и емиграцията не е решение. Особено тази перманентната.


Пиша не защото не мога без футбол, особено български. Но се съгласете, че все по-малко хора гледат бг футбол - просто не е интересен. Като пуснеш канала на Ливерпул - Ман Сити, и се чудиш тези една и съща игра и играят. А защото ситуацията в БФС се повтаря в цялата държава.







Но колко съвременниците могат да повторят саможертвата на Апостола и да направят Промяната? Да говорят просто и да оставят след себе си просветени и жадуващи свобода и промяна хора?




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 3053 |15.03.2024 Какво всъщност значат руските псевдоизбори в окупираните украински територии? . 11| 3258 |14.03.2024 Градският прокурор Илиана Кирилова отказа да се яви пред парламентарната комисия за Нотариуса . 1| 3551 |14.03.2024 Призив: "Освободете защитниците на Мариупол" . 7| 5783 |14.03.2024 Почина главата на Българската православна църква патриарх Неофит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads