Реклама / Ads
50| 15423 |07.06.2011 АКТУАЛНО

Къде заби компасът на Иван и Андрей

.
Напудрени лелки обслужват партии, и то с „хонорари”, а не с подкупи
 
Ето че Азис отслабна и... започнаха да го питат от анорексия ли е болен или от булимия. Сега и Васа Ганчева ще отслабне. Ако иска, разбира се. За какво беше тая сглобена простотия за тия 1000 лева? Иван и Андрей ми напомнят за актьора, който само се изправя пред камерата, след като каскадьора преди него е направил салтата. За да блесне. За какво ви е бе, приятели, тази трескавица, която изтряскахте на гърба на тая жена, която не пречи на никого.

Не зная в случая кой е по-принизен. Този, който разчита на пършивите 1000 лева, или този, който сглобява СРС-та на такова дребнаво ниво. Но това няма никакво значение. Васа го прави, защото има нужда, не че я изкарвам бедна, но вие го правите с цел предумишлена гавра което е леко гадно и по-отвратително. Нима вие не давате кинти на толкова хора, за да рекламират и вашето шоу? В което ми беше приятно да гостувам и в продължение ви питам - за какво се наакахте така? Оставаме си приятели, но това беше простотия, ЗАЩОТО:

Васа Ганчева ли от години прецаква българската икономика и краде като разпрана?
Васа Ганчева ли опоска БНТ?
Васа Ганчева ли пише, като тези келявци в усмърдяните вестници измислици и гадости за хора като нас, и то безплатно, само защото ги е яд, че са ги скъсали във ВИТИЗ или не могат да пеят, рисуват, пишат?
Васа Ганчева ли е законен трубадур на властта от двадесет години. Червена, синя или лайняна?
Сега очаквам да я порицаят и да се разграничат от нея БСП, НДСВ, ДПС, ГЕРБ, АТАКА и Йоло Денев.

По-тъжното в цялата работа е двойният аршин. Когато слушаме записа за Мишо Бирата, задаваме купища въпроси: кой го е направил, защо сега, автентичен ли е записът, кой го е изнесъл, и то под сурдинка …. И никой не ни дава обяснение. Само глупостта „пробив в националната сигурност“. Васа проби националната сигурност. Тук въпроси не се задават. Директно отиваме към морална присъда. Васа Корумпе! Ама и корумпе не е. Познавам доста лелки със същия статут като на Васа и смея да твърдя, че писанията и поведението им е много по-долно и лайняно. Директно си обслужват партии, и то с „хонорари“, не с подкупи.. Знаете ги всички. Напудрени бабета с претенции за абитуриентска красота и отдавна загнили мозъци, покрити с тупирани пооредели коси. Актуални са бабетата обаче.

Добре де, ако вестник плати на Васа, това е хонорар? А ако предаване плати - подкуп? Ми нещо не разбирам явно.
Такива говеда има около нас, Иване, такива капути. Нагли и крадливи, Андрей….. Вие - Васа! Ми Чипка ви Тетина. Показахте гражданска позиция и смелост върху Васа. Да ви имам компаса!
Стига. Отивам на турне с театъра. Там и без това не ми плащат. Аз живея в държава, в която премиерът награждава с 50 000 лева некъв тъпкан с анаболи културист, защото се е намазал с олио и се е чекнал 5 мин. А Наум Шопов си седи у тех и гледа културиста в сутрешния блок на пършивите баби. Аре…

Иван Ласкин
Drememinamadurite@abv.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 11932 |20.10.2010 VIVACOM със SIM-карти, показващи къде са децата ни . 4| 7514 |07.07.2010 Студенти питат: Къде са ни стипендиите от ЕС? . 0| 14461 |25.11.2008 Udo забива в Каварна на Нова година . 0| 4983 |06.10.2008 Боб Дилън разкри откъде идва неговото вдъхновение

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads