Реклама / Ads
7| 9545 |29.12.2015 АКТУАЛНО

ММА боецът Сюрен окървави сина на депутата от БСП Г. Търновалийски

.
Сюрен Борисов
ММА боецът Сюрен Борисов е биячът, който побърка от бой сина на депутата от "БСП Лява България" Георги Търновалийски. Днес профилът му във Фейсбук е блокиран. Преди минути профилът на бития Жулиен бе отворен и се видя, че там има качени видеа с брутален професионален бокс.
 
Борецът Сюрен Борисов е арестуван след сбиване пред клуб „Галакси“, съобщава TNS.bg. В мелето, което е станало в понеделник около 6 часа сутринта, са пострадали трима млади пловдивчани, един от които е синът на депутата от БСП Георги Търновалийски – 19-годишният Жулиен. Другите две момчета са Мариян Николов  и Марин Топалов . Заедно със Сюрен е задържана и 26-годишната Пепи Мошукова.
Сблъсъкът е станал вчера призори, на излизане от клуба. Тримата са били в „Галакси“ и на тръгване се засекли със Сюрен, който излизал с момиче от заведението. След няколко разменени реплики се стигнало до физически сблъсък.

Иззети са записите от охранителните камери на фасадата на клуба. Според запознати камерите са записали целия бой. Агресия е била проявена и от двете страни.

По случая е образувано досъдебно производство, което ще изясни вината на всички участници в побоя. А

Сюрен е известен с това, че се подвизава в тандем с Явор Геров - Канибала. Двамата бяха съдени за грабеж и заплахи за рязане на уши на нарочен за техен длъжник. Бяха му взели и мобилния телефон. Геров бе оправдан, а Сюрен получи 1 година условна присъда и три месеца изпитателен срок, който изтече през юли, пише Марица. бг

Сюрен Борисов и Явор Геров са сред босовете на една от крайните фракции във фенклуба на Локо Пловдив - "Лаутахуулс". Сюрен е фронтмена на "Лаута Арми". Всичко го знаят по мачовете. Когато седна на подсъдимата скамейка през април тази година за побоя над Васил Бойкинов, за Борисов стана ясно, че е с осъждане, по което е реабилитиран.

Ето и историята около това последно известно хулиганско прегрешение на Сюрен. Той и Канибала се познавали от дълго време с Бойкинов. Канибала и Борисов му доставяли кокаин, който той продавал и после им се отчитал, разказа пострадалият.

През декември 2013 г. двамата извикали пласьора в дома на Борисов, за да им върне непродаденото количество кока. Те обвинили Бойкинов, че ги мами при отчитане на приходите, тъй като коката свършвала прекалено бързо. Мъжът обяснил, че вече им е отчел парите от продадения наркотик.

Завързал се спор, който прераснал в скандал. Геров и Борисов поискали от пласьора да им плати стоката отново. За няма главоболия с двете опасни мутри Васил Бойкинов казал, че част от дрогата е в жилището му и ще им я донесе.

Привидно двамата се съгласили и се качили в колата на Бомбата, който трябвало да ги откара до дома на продавача. Автомобилът обаче се отклонил от маршрута, докато вътре Канибала и Сюрен Борисов натупали яко Бойкинов.

Те го заплашвали и удряли, като при един от ударите в главата, Борисов даже строшил часовника си. В крайна сметка те откарали служителя си до жилището му и го ескортирали до входната врата.

Уплашеният мъж обаче се заключил вътре и след многобройните позвънявания на насилниците изключил телефона си. Така половин година Бойкинов не чул ни вест, ни кост от двете мутри.

Сутринта на 16-ти юли 2014 г. в квартал Христо Смирненски той разхождал кучето си заедно с Румяна Й. Пред ресторант Рубаят до тях спряло БМВ, от което излезли Канибала и Сюрен Борисов.

Те заявили на Бойкинов, че ги е измамил със 110 грама кокаин и им дължи 10 000 лева. Той отново отрекъл, но те отсекли, че така или иначе трябва да си плати.

Наредили му да им продиктува телефонния номер на мобилния си и да си запише този на Борисов, за да му се обади, когато започне работа и започне да дава заплатата, за да погасява борча си.

Мъжът извадил мобилния си iPhone 5 S. Като видял скъпарския телефон, Борисов се облещил грозно и ревнал: "Какви са тези телефони! Ние обикаляме умрели от глад".

После с авера си се качили в колата и офейкали..

Понеже Канибала и Борисов не успели да влязат в телефона заради кода за сигурност, те позвънили на бащата на Бойкинов, който всъщност отговорил на позвъняването. Попитал го няма ли все пак да му даде кода за телефона, защото иначе може да "му изяде ушите и да го излежи".

"Няма да ти го дам", отсякъл мъжа и затворил телефона. Геров и Борисов разбрали, че усилията им да разкодират телефона са безплодни и на 28-ми юли го отнесли в магазин на бул. Руски, стопанисван от техния отдавнашен познат Ел Зейн.

Предложили му да му продадат iPhone 5 S без да уточняват откъде е. Зейн видял, че е кодиран и им предложил 250 лева, защото можел да го ползва само на части.

Геров и Борисов се съгласили и съставили непарафиран договор за покупко-продажба, в който те фигурирали с малките си имена, тъй като Зейн не знаел само тях.

След време собственикът на магазина чрез общи познати разбрал, че телефона е на Бойкинов. Свързал се с него и се уговорили да се видят. Мъжът му разказал как апарата се е озовал в ръцете на Геров и Борисов.

Зейн обаче заявил, че е платил 250 лева за него и ако иска да си го върне, Бойкинов трябва да му възстанови парите. Тъй като не разполагал със средства, мъжът му предложил да му даде кода за сигурност срещу още 250 лева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8581 |29.12.2015 Ченге от Пловдив стана „Полицай на годината“ . 37| 9792 |28.12.2015 Д. Иванов: По косвени белези Местан е обвързан с турски дейци . 0| 6377 |27.12.2015 Снайперист от Кербала: Армията ни трябва да е по-добре подготвена . 4| 6976 |26.12.2015 Синдикатите: В МВР не са сериозни за реформи след полицейския протест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads