Реклама / Ads
3| 11142 |16.01.2019 АКТУАЛНО

Цв. Василев: Спецпрокуратурата и Бисер Лазов действат като ОПГ с цел репресия срещу невинни хора

.
Цветан Василев
Целият процес, който прокуратурата води срещу мен, е абсолютен тюрлюгювеч, съшит с бели конци. Прокуратурата осъзнава факта, че доводите им по основното дело са доста несигурни и слаби.
 

Държавното обвинение образува система от дела, отделени на досъдебното производството,  като да се опитва да шантажира много свидетели по основното дело, чиито показания не се харесват на партиите, пардон- прокуратурата. Техните показания са част от показанията по основното дело. Това каза Цветан Василев пред Люба Кулезич по Евроком.

 

Конструкцията  на прокуратурата е несъстоятелна. Материалите по обвинението срещу свидетелите по делото КТБ,  са отделени от три години в СГП. Работили са в посока дали са плащани данъци върху тези пари. Според твърденията на прокуратурата,  базиращи се на главният им свидетел Бисер Лазов, източникът на тази моя черна каса са кредити на КТБ, теглени от сметки.

 

Някакви пари от сметките на тези фирми са отишли в моята черна каса, след това съм ползвал няколко човека да вземат парите и да ми ги донесат на мен. Това е абсурдно. Разходният касов ордер  не е първичен  счетоводен документ. Тези документи са били обработени под диктовката на прокуратурата ръкописно, за да се актуализират. Това няма да издържи нито една експертиза. Гордея се с тези хора и съжалявам за това , което им причиняват. Убеден съм, че правдата ще възтържествува. Спецпрокуратурата е скалъпила обвинението в рамките на 9 дни.

 

Спецпрокуратурата, заедно с Бисер Лазов, действат като ОПГ с цел репресия срещу напълно невинни хора. Разследването по „Магнитски“ е административно. Официално изявление на американските власти не би било възможно.  Не мога да коментирам политически интриги. Апликацията по „Магнитски“ е актуална.

 

Медиите на Пеевски ме описаха в най-черната светлина. Те показват, че не се спират пред нещо. „Дунарит“ е един от малкото активи, които не минаха през ръцете на Пеевски. На „Дунарит“ се търси купувач, да се прехвърли на безценица. На този трибунал не виждам шансове. Но ножът е опрял до кокала не само за нас, но и за болшинството от мислещите в България. Вярвам, че рано или късно съдът и ЕК ще обърнат поглед към България. С нашата 4 -годишна борба успяхме да извадим случая от България и да го направим интернационален.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 11015 |03.01.2019 Илиан Василев: Радев пусна мракобесния закон за конфискация без съд . 8| 9295 |29.10.2018 Илиан Василев: ”Юнакът” в ДАБЧ е удобен, защото е от квотата на патриотите . 9| 20917 |03.10.2018 Илиан Василев: Какви точно бизнесмени са Доган или Пеевски? . 12| 11897 |09.09.2018 Адв. Илиян Василев: Много магистрати познават хора като Арабаджиеви

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads