Реклама / Ads
0| 19194 |15.04.2022 АКТУАЛНО

Заслужавате разстрел! – крещял Путин на генералите си. Ако удари Киев, може да бъде ударена и Москва

.
Доскоро Путин се радваше на военния флот, но това вече е минало...
Заслужавате разстрел! Ако бяхме във времената на Сталин, вече щяхте да сте мъртви или в Сибир! – крещял миналата нощ Путин на генералитета и адмиралите от ВМФ на Русия. Опозорихте руската армия и руските военни традиции! – не спирал да нарежда президентът след като украински ракети потопиха емблематичния за руската страна крайцер „Москва“.
 

Господарят на Кремъл изпаднал в истерия, защото по необясними причини, нито една система на противовъздушната отбрана не се е задействала, коментира директорът на New Geopolitics Research Network Михаил Самус, цитиран от различни медии.

 

Флагманът на Черноморския флот бе символ на мощта на руските въоръжени сили, който Путин неведнъж е изтъквал с гордост. Това му бе отнето и той е бесен. Пълна мистерия е, защо не са реагирали комплексите С-400, с които Русия толкова се гордее. Те са могли да неутрализират украинските ракети, но това не се е случило… Не е ясно също, колко души от екипажа са се спасили. На борда е имало над 500 души. Различни източници твърдят, че засега са открити около 50 оцелели моряци. А останалите? Веднага е започнало разследване.

 

Очаквам наказателен удар, който може да се изрази в ракетен удар върху емблематичната за Киев централна улица „Крешчатик“, допълва Самус. Според него в момента руският президент се намира в задънена улица, чувства се унизен от украинците и предаден от своите военни и разузнаването. В същото време Михаил Самус смята, че ако Кремъл извърши подобен акт, то Киев също е в състояние да отвърне подобаващо. Украйна разполагала със стратегическо оръжие, с което не е трудно да се порази Москва.
Всичко това би довело до ескалация на войната с непредвидими последици.

 

Путин не пропусна да заплаши Финландия и Швеция. Ако те бъдат приети за членки на НАТО, моментално ще се окажат на фронтовата линия, закани се руският президент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5720 |15.04.2022 Войната в Украйна: Мощни експлозии в Киев, Херсон и Харков . 0| 3455 |12.04.2022 Габриел Вълков: БСП е единственият балансьор в управляващата коалиция . 0| 11390 |12.04.2022 Седем неверни твърдения, с които Гешев се опитва да остане главен прокурор . 0| 17222 |12.04.2022 Христо Грозев: Имаме доказателства за заплащане на български медии от Кремъл

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads