Реклама / Ads
6| 13918 |02.12.2015 МИНАЛО

Най-извратените сексуални ритуали на планетата

.
Има невероятни обреди по света
От незапомнени времена в разлрични краища на планетата се спазват сексуални религиозни ритуали, които шашкат цивилизацията. Например - в племето Самбиан в Нова Гвинея мъжете са длъжни да пият семенната течност на вожда, което според вярванията им, помага за растежа и геройството на мъжа.Вижте и други такива.
 
В България сме доста чувствителни на тема толерантност към различните, особено що се отваря на сексуална и расова основа. Сякаш обществото ни е доста консервативно и трудно възприема различното. Затова вероятно и мнозина биха се потресли, четейки редовете по-долу за най-странните извратени сексуални ритуали на планетата, за които пишат колегите от Канал 3.
 
1. Малко племе в Бразилия има ритуал, при който мъжете се състезават за женското внимание и по-точно „просят“ си интимни ласки, предлагайки подаръци. Най-оригиналният – печели.

2. Ако останеш вдовица в Гана, то задължително трябва да преспиш с непознат. Вярва се, че това пречиства душата.

3. Племе в Папуа Нова гвинея приема за напълно нормално половите контакти да започват още в детска възраст – за момичетата тя е 6-8 години, за момчетата 10-12. Интересното е, че сексуалният живот е позволен, но това да споделяш трапезата си с противоположния пол – абсолютно забранено преди да встъпиш в брак.

4. В Източна Африка момичетата от няколко различни племена са подлагани на жестоко мъчение, за да бъдат предпазени от секс преди брака. Интимната им област бива ограничена по изключително болезнен начин до малък отвор, през който да извършват естествените си нужди.
 
5. Общност на островите Кук или Мангая е приела за норма малките момчета да започват полов живот на 13 години. При това е напълно нормално първите им контакти с нежния пол да бъдат с възрастни жени, които имат ролята да ги научат на тънкостите в секса, как да издържат по-дълго и да задоволяват партньорката си максимално.

6. В Камбоджа тийнейджърите разполагат със специални помещения, в които да изпробват уменията си в леглото с най-различни партньори, докато не намерят онзи, с когото си пасват най-много. Разводите за незаконни.
 
7. Мъжете от племето Самбиан в Нова Гвинея (на снимката) се пазят от задявки с жени за определени периоди. Мъжете са длъжни да пият семенната течност на вожда, което според вярванията им, помага за растежа и геройството на мъжа.

8. През Средновековието мисионерската поза е била възприета като единствената „богоугодна“ поза. Всичко извън стандарта можело да ти докара и мъчителна смъртна присъда.

9. В Древен Египет фараоните трябвало да маструбират над великата река Нил, защото се смятало, че течението й е резултат от божественото съзидание.

10. Общност в Бразилия използва една и съща дума за „храна“ и „секс„. Защо ли? Смятат, че и двете фундаментални действия носят здраве и дълъг живот на тялото.
 
11. Мнозина не знаят, че в Древен Египет гей-браковете са били нещо напълно нормално. Онези мъже, които не показвали интерес към собствения си пол често дори били отритвани от обществото.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 12190 |01.12.2015 Кулата от черепи в Ниш е българска, а не сръбска!? . 3| 5928 |30.11.2015 Танев: Махаме учителите пенсиоинери с право на пенсия . 4| 6167 |29.11.2015 38 години от старта на АЕЦ „Белене“ . 1| 6763 |28.11.2015 Трагедията на китайци, засегнати от забраната за второ дете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads