Реклама / Ads
1| 7264 |01.08.2019 МИСТЕРИИ

Астроложката Алена: Меркурий ще отмъсти на всички, които крият прасетата си

.
Алена
Ретроградният Меркурий ще отмъсти жестоко на стопаните, които в момента укриват заразените си прасета от властите. И това няма да спре дотук. Ретроградният Меркурий ще нанесе жесток удар върху всеки, който злоупотребява с трагедията или се опитва злонамерено да извлече ползи дори и след година.
 

Това разказва  астроложката Светлана Тилкова-Алена, след като слухове обвързаха Годината на Земния Глиган с бума на африканската чума по свинете, пише в. "България днес". Епидемията в България вече стигна застрашителни размери и се очаква поне 300 хиляди свине да бъдат избити, за да се ограничи заразата.

 

Според Алена годината на глигана няма нищо общо с удара по свиневъдите. "Интересно е да търсим връзка между годината на глигана и чумата по свинете, но глиганът не е канибал, тъй че не той е причината за смъртоносната епидемия. Глиганът в съчетание с Юпитер обаче ни разкрива дали и до каква степен епидемията е могла да бъде спряна и дали разпространението й в България е естествено", разказва астроложката. По думите на Алена чумата у нас може да е дело на злонамерена човешка ръка.

 

"Планетите ни разкриват, че е възможно някъде заразата при промишленото отглеждане на свинете да е умишлена, диверсия, дали заради лична мъст на служител, дали с политически цели заради местните избори, това не може да се каже. И вместо да си спомним повелята на Глигана, изискващ от всеки от нас, но и задължаващ ни да живеем без притворство, лицемерие, злост, да бъдем почтени в мислите и делата си, за да не търпим съдбовни наказания, ние сторихме обратното. Много от заразените животни са нерегистрирани, за да не плащат стопаните държавната такса от 15 лева, не е висока, но защо да не "прецакаме държавата". Хитринка, довела до разпространение на болестта. Хитринка, която Глигана забранява и наказва", предупреждава Алена.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4705 |20.10.2018 Пратиха космически апарат на Меркурий . 0| 8635 |12.08.2017 Ретрограден Меркурий започва от 13-ти август. Отложете всичко важно! . 2| 6988 |25.10.2016 Алена: Вибрациите на Радев са добри, Цачева и Манушев са в синхрон . 0| 4735 |10.09.2016 Ретроградният Меркурий ни прецаква в работата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads