Реклама / Ads
3| 15524 |27.12.2010 МИСТЕРИИ

Извънземни тайни разсекретени в Нова Зеландия

.
Извънземни същества и обекти, извънземен великан, носил обувки номер 440, цяла флотилия от странни летящи обекти, преминали в новозеландското небе, и дори образци на извънземни писма – това се разкрива в множество документи.
 

Нова Зеландия разсекрети стотици документи, съдържащи разкази на новозеландци за техни срещи с извънземни създания, състояли се през последните 60 години, пише британският вестник "Дейли телеграф".

Сигналите са подадени от най-различни хора, от обикновени новозеландци до пилоти и пътници на самолети.

Документите в обем от над 2000 страници са събирани от 50-те години на миналия век и по принцип е трябвало да останат секретни до 2050 г. Новозеландските военни обаче ги разсекретиха сред отправени искания по силата на Закона за свободата на словото.

Сред открояващите се разкази в документите е този за извънземен гигант, носещ обувки номер 440. През 1995 г. новозеландец се натъкнал на него и извънземното създание му разказало, че след като умрат, хората се връщат на земята под формата на водородни атоми и се задържат в това състояние 150 години. След това се преобразували в натрий.

В друг документ се говори за човекоподобно извънземно, облечено в дрехи от сребрист материал, препасано с широк колан и носещо на главата си шлем и маска.

По отношение на летящите чинии, за които били подадени сигнали, най-точни били информациите на пилоти. Техните сведения били съпътствани от карти, данни за точното място на срещата с летящите чинии и дори рисунки на наблюдавания обект.

През декември 1978 г. екипаж на товарен самолет видял ярки светлини в небето над град Кайкура на Южния остров. Новинарски екип от държавната телевизия подкрепил техните твърдения, че е имало нещо странно в небето, като показал случайно заснети кадри на същите светещи обекти. По същото време тайнствени мигащи обекти се появявали и по екраните на местни въздушни диспечери, а в този момент на даденото място не е имало никакъв самолет.

От документите става ясно, че дори бившият новозеландски премиер, покойният сър Робърт Мълдуун се е заинтересувал от случилото се в небето на Кайкура. Според разследващи подозрителните светлини може да са били на рибарски кораба, но този случай и до днес си остава мистерия.

Разсекретените документи разкриват още, че местен писател е предоставил на властите нещо, което според думите му било образец на извънземно писмо.

През април 1998 г. жена е съобщила за забелязан от нея овален обект, светещ с ярка червеникава светлина. От него върху жената се посипал дъждец, въпреки че по това време нямало облаци.

В друг документ свидетел разказвал, че от ясното небе паднал обект с формата на бокал. Падането му било съпътствано от свистене. Обектът се ударил у вълнолом, отскочил високо от удара и накрая се приземил върху правителствен катер.

Frognews. bg припомня, че световноизвестният британски астрофизик Стивън Хокинг заяви през април 2010 г., че извънземните може да съществуват, но човечеството трябва да избягва контакт с тях, защото резултатите може да се окажат опустошителни.

Ако извънземните ни посетят, резултатът би бил като при пристигането на Колумб в Америка, което не е свършило добре за местните американци, се казва в новата телевизионна поредица"Във Вселената със Стивън Хокинг", посветена на учения и която започна да се излъчва по "Дискавъри чанъл" (Discovery Channel) в САЩ.

Програмата показва възможна вселена, в която извънземни форми на живот в огромни космически кораби търсят ресурси, след като са изхабили ресурсите на собствените си планети.

Подобни напреднали извънземни може да станат номади, опитващи се да завоюват и колонизират планетите, до които могат да се доберат, предупреди Хокинг.

За вероятността да съществуват извънземни форми на живот Хокинг казва: "За моя математически мозък самият брой на звездите в хилядите галактики прави напълно рационално мисленето за извънземни. Истинското предизвикателство е да разберем какви може да са всъщност".

Човечеството вече е направило множество опити да се свърже с извънземни цивилизации. Началото е поставено от "Войъджър" 1 и 2, изстреляни през 1977 г., които носят дискове със златно покритие със записи на звуци и картини от Земята.

През 2008 г, НАСА изпрати песента на "Бийтълс" Across the Universe в дълбокия Космос, за да изпрати послание за мир до всички извънземни в района на Северната звезда през 2439 г. Тогава лъчът с посланието ще достигне предназначението си.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 22936 |22.12.2010 Ленин, Хитлер и Мао – клонинги на Христос . 23| 57195 |17.12.2010 Жена вади България от калта; още 8 години криза . 16| 37169 |19.12.2010 ДС крие досието на пророка Влайчо . 17| 9832 |15.12.2010 Първанов-застрашен; Паскалев прави скок

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads