Реклама / Ads
21| 19313 |29.09.2013 МИСТЕРИИ

Ванга: Щом падне Сирия, ново учение ще промени света

.
Щом падне режимът в Сирия, светът ще се преобрази коренно. Във всички страни ще тръгне ново учение, което радикално ще промени живота на хората. Това пророчество на Ванга залива руските медии от дни.
 

Новото учение ще замени постепенно сеганшните религиозни движения. Българската пророчица от Рупите още преди години предупреждавала, че ще се възроди забравеното древно учение, възникнало някога в Индия (наричано още арийско) – известно като Бяло братство. Ванга не уточнява дали езотеричното християнство на учителя Дънов има нещо общо с това ново учение. Дъновизма също е известен като Бяло братство, а началото му Петър Дънов поставя още като студент по теология в САЩ през 1892 година.

 

Ванга говорила за съвсем ново понятие, което щяло да обедини хораа от различи нации и вероизповедания и да промени изцяло тяхното мислене и поглед към живота на планетата. Според нея новото учение щяло да тръгне от Русия. Руските медии обаче така и не уточняват, кога Ванга е изрекла това предсказания и пред кого. Позовават се на нейни разговори с известни хора, някои от които висши управници в бившия Съветски съюз.

 

Припомят също, че Ванга е предрекла гибелта на атомната подводница „Курск” още през 60-те години на м.в. Предрекла също и терористичната атака срещу Търговския център – двете кули в САЩ. „Американските братя ще падат, изкълвани от железни птици”, казвала българската пророчица.

 

На нея се приписва и предупреждението, че „в северното полукълбо ще има мор след радиоактивен дъжд”. Днес това вече се е сбъднало след аварията на японската атомна централа във Фукушима.

 

Често хората не успяват да разгадаят думите на пророчицата и се уверяват в нейните способности да вижда бъдещето, чак когато предсказанията й се сбъдват. Тепърва учени щели да тълкуват и други нейни предвиждания, които тя споделяла приживе.

 

От две седмици по 1-ви канал на руската телевизия се излъчва сериал за Ванга. Той е заснет преди година и половина в България.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8041 |27.09.2013 Алпинист се натъкна на съкровище на Мон Блан . 20| 7405 |26.09.2013 Убиецът на банкерката: Застрелях я заради държавата и хората . 10| 11529 |25.09.2013 Балкански сравнения . 4| 10422 |23.09.2013 Олигарси убили митрополит Кирил

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads