Реклама / Ads
0| 8188 |25.03.2010 МИСТЕРИИ

Великденско послание

.
Мадона
От съзвездие Озарис – Сили на равновесието В Днешния Великденски Ден душите ни се заливат от празнично, тържествено настроение, обзети са от един свещен трепет.
 

Великденския празник е празник на Възкресението, но в същото време Великденския празник сочи към епохи, които са много по-древни от християнството. Не случайно съзвездие Озарис, което се грижи за енергийното равновесие във Всемира, в книгите си „Озарис е с Вас” подтвърждават троичното устройство на човека и връзките му с макрокосмоса. Правилно разбраната Великденска идея е разбуж-
дане на заспалата душевност за истинско

Вселенска Kоледна Мадона

Привет, хора на Земята!

Пред Вас настоящия празник изгрява с неприривния облик на ИСУС. А какъв е той? Не е ли венец на Всичко славно?
Привет за Вас, приемници на Простите Заръки – за Любов, Единство и за начин, който е приет за Всичко , що е Свято –
Любов към Всичко на Земята.

Пред Вас е Празник Свят – Предтеч на Пролет, Лято и Плодоносна есен. Просто нужно е да станете Достойни за Плодове Господни.

Привет! Знайте – Пост е нужен, но когато Този пост е мним и нарочен за Престиж – тогава губене на време е Всевишно. Но има и Поклон от нас, когато виждаме да има Пост, но за Знание да бъде – Прием на Носещи Названия, които знаят Всички на Небесните простори.

Просто е, нали? Помолваш се – и всичко става. Да, но не е така. Работа Ви чака, хора на Земята. Не се плашете, а работете.Това е нашият завет. Помогнете си и Вие – и тогава ще съзрете нашата помощ.

Почна Ново време, хора на Земята. Съзнайте това и работете това, що трябва. Помогнете на своите Души да се събудят и да знаят колко труд е нужен, за да бъдете щастливи Всички.

Бдете хора, не ставайте роботи и слуги! Вярвайте в себе си и това ще Ви помогне. Тройно обединение Душа, Дух и Тяло.Трябва да обедените всички религии и вери, да си подадете ръце, както траките са вървели в едно и са били голяма сила.

Хоро е почнало голямо – Силно и Добро. Хванете се хора на Земята. Един за един и Всички Заедно. Вие сте голяма сила, но трябва да се отърсете от себичността, която Ви владее.

Обичайте се и помнете – Здравето и Любовта са две крила на истинския полет.

0т България ЗОВ, НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА започва нашия привет.
Поклон пред майката Земя и Всевишния Проход на Небесното Пространство, поело своя дан за хора Земни.
Навред, където достигне нашия ЗОВ, НЕКА БЪДЕ СВЕТЛИНА! Привет! Озарис е с Вас!
Поклон пред хората на България!
Озарис – Сили на равновесие

Приела Таня – посланик на Озарис, на ниво: Захват на Енергия от Всемира, на принцип: ПРИЕМАНЕ - ПРЕДАВАНЕ
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 19557 |22.03.2010 Паневритмията – свещеният ангелски танц . 24| 27294 |08.03.2010 Мисълта на майката определя детето . 25| 13935 |25.02.2010 Гадателката Теодора: Оставки хвърлят двама министри . 8| 11270 |16.02.2010 Звездните карти на Борисов, Ал. Петров и правителството - стабилни

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads