Реклама / Ads
9| 9862 |10.10.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Аламанов: Каквито и политически възгледи да има някой, не може да се хили под новини за смърт на деца. Не е човешко

.
Любомир Аламанов, комуникционен експерт
"Гледам кадрите на танцуващите младежи на музикален фестивал. Гледам кадрите на телата им, безжизнени от куршумите, или замръзнали изкривени от изтезанията. Гледам хилещите се емотикони под кадрите и доволните възгласи „получиха си го!“, „браво!“, „дойде възмездието!“. И не разбирам. Наистина не разбирам. Как може някой да се радва на подобен кошмар?".
 

Любомир Аламанов, комуникционен експерт, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 

В Ада има специално място за индивидите, които слагат хилещи се емотикони под постовете за убитите, отвлечените, изтезаваните деца в Израел.


Гледам кадрите на танцуващите младежи на музикален фестивал. Гледам кадрите на телата им, безжизнени от куршумите, или замръзнали изкривени от изтезанията. Гледам хилещите се емотикони под кадрите и доволните възгласи „получиха си го!“, „браво!“, „дойде възмездието!“.


И не разбирам. Наистина не разбирам.


Как може някой да се радва на подобен кошмар?


Какво става в главите на тези индивиди?


От къде извира тази злоба към едни деца?


Това са само деца. Танцуващи. Щастливи. И след това избити от религиозни фанатици.


Може би индивидите с хилещите се емотикони мислят, че имат „политическо оправдание“? Да им кажа нещо за това „оправдание“. За всяко едно „политическо оправдание“. За всяко едно „ама другите направиха нещо, затова е правилно, че им се върна“.


• Много хора не харесват кремълското чудовище и неговата политика. Но никой не слага хилещи се емотикони под новини за смърт на руски деца. Защото не е човешко.


• Много хора не харесват Хамас и действията им. Но никой не слага хилещи се емотикони под новини за смърт на палестински деца. Защото не е човешко.


• Каквито и политически възгледи да има някой, не може да слага хилещи се емотикони под новини за смърт на деца. Защото не е човешко.


Коя идеология, коя религия, коя жажда за власт ги е докарала до това положение? Смеещи се емотикони под новини за убити, отвлечени, изнасилени деца…


Повечето от тези индивиди се правят на ревностни християни. Как мислят, в последния си ден, когато се изправят пред Него, какво ще му кажат? Че са били състрадателни християни, че са с чисти души, че са изпълнявали повелите Му?


Или просто не им пука? Защото в тях има само алчност, омраза и фалш.


В Ада има специално място за тях.


Нито едно дете не заслужава това. Независимо от коя народност, националност или вяра е.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 48| 23220 |09.10.2023 Проф. Николай Слатински: Над България е надвиснала пряка заплаха. Естествено, че от Русия! . 1| 5916 |09.10.2023 Българин в близост до Газа: Мислех, че за 25 години бяхме видели всичко - не е така . 20| 8179 |07.10.2023 Иво Инджев: ”Хамас” не може да победи Израел, но може „да разлае кучетата” . 97| 15986 |07.10.2023 Терористите от ХАМАС нападнаха Израел по руски образец. Защо отново Москва?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads