Реклама / Ads
35| 11133 |18.01.2013 НАРОДЕН ГЛАС

Бесни зрители атакуват bTV в ефир: Викнете "Булсатком" на столчето!

.
Вълна от недоволни зрители затрупа тази сутрин bTV по темата с Булсатком. В момента, в който зрителския телефон беше отворен водещите на „Тази сутрин“ Ани Цолова и Виктор Николаев буквално бяха отнесени от гневни коментари предизвикани от скандала с „Булсатком“.
 

„Що не седнете столче срещу столче с „Булсатком“ и да се разберете“, прикани водещите един от зрителите. „В крайна сметка въпросът на референдума може да бъде за или против bTV“, предложи той.

Критиките изневриха водещите, които започнаха да съветват обаждащите се да гледат други телевизии, след като не харесват тяхната.
И следващ зрител се оказа възмутен от скандала със сателитния оператор. Жената дори се оказа, че не е абонат на "Булсатком", но изказа възмущението си от поведението на телевизията и попита дали цялата акция на телевизията не е популизъм. „Какъв ви е проблемът – хем не сте на "Булсатком", хем ни гледате“, избухна Цолова.

Тя не обърна внимание дори на лекото побутване от страна на екранния си партньор да намали тона и заклейми зрителката с думите “Виждам излишно хейтърство във второ обаждане“.

Трети зрител беше прекъснат мигом, след като се опита да изкаже мнение, че не е нормално да се задължават зрителите да купуват всички програми в пакет. Изумление събуди сравнението от страна на Ани Цолова на делбата на приходите между оператора и телевизията с търговията с череши. Не може в разгара на сезона производителите да продават череши по 50 ст., а на пазара да ги купуваме по 5 лв., мотивира се Цолова.

За щастие на Ани Цолова четвъртият зрител ги похвали като ги нарече най-добрия тандем в ефира. „Да приключим с този зрител“, каза Цолова с усмивка.

От телевизията са пуснали обиждащо средния българин помагало, чрез което зрителите могат да си вържат антена, ако искат да гледат bTV без кабелен оператор. По модела на рекламите за цифрова телевизия от bTV съветват зрителите да насочат антените тип "вилици" към съответния телевизионен предавател.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6749 |16.01.2013 Сложи си ципа... на душата . 3| 7225 |15.01.2013 Мирослав Шалтев: Нацията е чалгизирана - безвъзвратно . 11| 6521 |14.01.2013 Българското вето за Македония . 5| 7811 |10.01.2013 Де да бяха всички като Морз!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads