Реклама / Ads
0| 6234 |18.03.2014 НАРОДЕН ГЛАС

ЧЕЗ дари и офис обурудване на детска градина в Перник

.
ЧЕЗ дари лаптоп и офис мебели на ОДЗ „Миньорче“ в град Перник. Дарението е предназначено за оборудване на помещенията и кътовете за игра в сградата. Директорът на детското заведение Даниела Захариева изпрати благодарствено писмо до ръководството на компанията.
 

„Много сме благодарни за помощта и съдействието на ЧЕЗ да направим нашата детска градина още по-красива и уютна за децата и служителите. Високо ценим, че избрахте точно нас и дарихте много хубаво настроение“, заяви Даниела Захариева, директор на детска градина „Миньорче”.

„Инвестираме във възпитанието и здравето на децата, защото те са бъдещето на България. Надяваме се, че с нашата помощ и подкрепа ще направим престоя на малчуганите в детска градина „Миньорче“ още по-приятен и полезен”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

Грижата за децата и младите хора е основен приоритет в политиката на ЧЕЗ за корпоративна и социална отговорност. Компанията извършва дарения за повишаване на енергийната ефективност на детски градини на територията на Западна България – подменя енергоспестяващи крушки, осигурява средства и за обследване, топлоизолиране и купуване на енергийно ефективно оборудване на детски учебни заведения. През 2012 г. ЧЕЗ инвестира 100 000 лева за саниране на 60-то основно училище "Св. Св. Кирил и Методий" в софийския квартал "Бенковски" и за енергийно обследване на две детски градини в столичния район Лозенец. През 2011 г. компанията реновира софийската детска градина „Алиса“, а година по-късно инвестира в санирането на столичната детска градина „Слънчогледи“.

ЧЕЗ редовно подкрепя финансово и организационно редица детски спортни надпревари като хокейния „Турнир за купата на ЧЕЗ“, ежегодния велокрос за деца, който се организира в сътрудничество с Az-deteto.bg, детски международен плувен турнир и други. Цялостна информация за политиката на ЧЕЗ на грижа към децата може да бъде намерена на микросайта на ЧЕЗ „Инвестираме в България“ на адрес investiramevbulgaria.com.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7513 |15.02.2014 Райън Лесли дари 3000$ на Сдружение „България си ти!“ . 3| 9828 |18.12.2013 „КОЛЕДА СИ ТИ!“-дари храна, помогни на многодетно българско семейство . 0| 5830 |17.12.2013 "Подари Коледа" има за цел да накара хората да се замислят . 12| 6288 |16.12.2013 "Подари Коледа" зарадва деца от Стара Загора

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads