Реклама / Ads
1| 3941 |17.11.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Емил Соколов: Цяла вечер ГЕРБ, БСП и ДПС преправят изборния кодекс, за да подготвят подмяната на изборите

.
Емил Соколов, политически анализатор
Според анализатора Емил Соколов съюзът между партиите ГЕРБ, БСП и ДПС преправят изборния кодекс, за да подготвят подмяната на изборите. Соколов посочва, че тази среднощна науморна работа явно е в името на това, че на трите политически сили им е писнало от демокрацията, която миналата седмица навърши точно 33г.
 

Ето какво написа в своя Фейсбук профил Емил Соколов:

 

Цяла вечер ГЕРБ, БСП и ДПС преправят изборния кодекс, за да подготвят подмяната на изборите. Писна им от тази демокрация. Писна им от нас.

Машините стават принтери.

Публичен контрол над изборите вече няма.

В чужбина по всяка вероятност няма да има толкова секции. Изключение е само Турция.

 

Не, това не е просто, за да натрият носа на ПП и ДБ. Въобще не става въпрос за някакви партийни борби.

 

Става въпрос за кражба на бъдеще. Става въпрос за реваншизъм. Става въпрос ГЕРБ, БСП и ДПС да си върнат тоталния контрол над държавата, който им се изплъзна последните две години. Целта е такова нещо да не се повтаря.

Тези, които се осмелиха да им се противопоставят, сега трябва да си платят за смелостта. Трябва да си платят, че посмяха да мечтаят за една различна, по-свободна България. Ако се чудите кои са тези някои, това сме всички ние, на които ни писна да се подиграват със страната ни и нас.

 

Ако си мислите, че разчистването на сметки ще е само с политическите опоненти, грешите. Политиците на прехода целят да ни покажат, че България е само тяхна, а ние сме просто обслужващ персонал. Тук сме, за да им служим, а не те на нас.

Подчинете се - това ни казват с действията си партиите на прехода.

Ако сега не се противопоставим на опитите за реставрация на миналото, после ще е късно.

 

Анализаторът е категоричен: "Изобщо не се заблуждавайте. Отиваме на избори.

ГЕРБ, БСП и ДПС подготвят избирателен кодекс, който да задуши всички опити за промяна. Няма да са само хартиените бюлетини. Всякакви опити за контрол и прозрачност на изборния процес се саботират."

 

Според Соколов се прави всичко възможно, за да се ограничи и вотът от чужбина: "На статуквото му трябват няколко мандата за правителство." Тъжната констатация е, че то е готово на всичко, за да ги получи.

 

Емил Соколов е д-р по „Модерна британска история“. Той е кандидат за народен представител за 48-то Народно събрание от партия Продължаваме промяната от втория Многомандатен избирателен район – гр. Бургас.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 11188 |11.11.2022 От “Тръбата е цяла” до цитати на Кенеди: Какво става с Facebook-а на Стефан Янев? . 0| 7774 |24.03.2022 Емилиян Гебрев: Едно войнишко копче, една клечка кибрит не сме изнесли за Украйна и Русия . 14| 7019 |22.02.2022 Историкът Емил Соколов: Ами ако руснаците в няколко града по Черноморието решат да се отцепят от България . 17| 24677 |14.02.2022 Емилия Милчева: Как Борисов се самопровъзгласи за елит...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads