Реклама / Ads
0| 5844 |26.03.2014 НАРОДЕН ГЛАС

Калуди Калудов и Петко Бочаров награждават отличници в „Цветна олимпиада“

.
Гласовете на „България си ти!“ и любими изпълнители на младежите Сантра, хип-хоп талантът Бобо, световният шампион по бийтбокс Печенката, Васил Петров, големия тенор Калуди Калудов, както и доайенът на родната журналистика г-н Петко Бочаров и треньорът на Националния отбор по борба Армен Назарян лично ще наградят победителите в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада“ от Област Варна.
 


Грамоти ще връчат още учени, университетски преподаватели и водещи обществени личности, които да вдъхновят децата и учителите. Специално за церемонията ще има и представители на дипломатическия корпус.

 

Церемонията по тържественото награждаване на отличилите се ученици от Област Варна ще се състои на 27 март (четвъртък) в Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ - Варна, от 17:00 ч. Входът е свободен.

 

Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада“ се проведе от 17 до 24 март. А целта е да се мотивират учениците (VIII - XII клас) към усвояване на нови знания, чрез съревнование по български, английски и немски езици, математика и информационни технологии.  След успешното провеждане на олимпиадата, комисия определя областните победители, които биват тържествено наградени.

 

Досега „Цветната олимпиада“ е провеждана в над 10 региона в България. А в края на учебната 2013/2014 г. всички победители на регионално ниво ще се състезават помежду си в национален кръг посредством интернет.

 

Чрез проявата Сдружение „България си ти!“ се стреми да допринесе за възобновяване на връзката „дете-учител-родител“; да даде поле на изява за  артистичните деца; да насърчи сътрудничеството в областта на образованието на локално, регионално и национално ниво като провокира диалог между държавата, обществото, НПО-та,  училищната общност и семейството; да стимулира четенето на книги и по-специално на съвременни български автори.

 

Проявата се осъществява с подкрепата на Община Варна и РИО–Варна.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5941 |24.03.2014 Бобо, Печенката, Сантра, Армен Назарян, Петко Бочаров ще награждават отличниците в „Цветна олимпиада“ . 4| 6620 |17.02.2014 Калуди Калудов към политиците: Много ме е гнус, а и много ме боли... . 18| 7654 |11.02.2014 В. Петков към Р. Петров: Аз съм прост редник от резерва, но вярвам в морала . 0| 6567 |27.01.2014 Григор Димитров, Петко Бочаров и акад. Дечко Павлов са сред номинираните за Годишните награди „България си ти“

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads