Реклама / Ads
42| 60951 |13.11.2019 НАРОДЕН ГЛАС

Основателка на ГЕРБ към премиера: Чувствам се омерзена заради посланика на САЩ

.
Душана Здравкова Източник: БГНЕС
Чувствам се обидена и омерзена заради Нейно превъзходителство Херо Мустафа - посланик на САЩ в България, пише Душана Здравкова, основателка на ГЕРБ.
 

Уверявам Ви, силно е това чувство. Имала съм много поводи да се чувствам обидена, да понасям заради Вас обвинения, заслужено или не да зачеркнете с лека ръка най-важното в професията ми – съдебната зала!

 

Но сега се чувствам обидена и омерзена заради една друга жена – Нейно превъзходителство Херо Мустафа – посланик на САЩ в България. Човекът, който представлява свободата и демокрацията, за която и аз и много българи , в годините, през които Вие сте бил никой, сме се борили и отстоявали!






И когато станахте някой, се заблудихме от трогателните разкази и приказки като тези на Шехерезада. И носим своята вина, че повярвахме, че застанахме рамо до рамо със слугите Ви, с онези, които искаха само и единствени да са „ на хранилка‘, с посредствените и незначими като биография, изпъплили от нищото мижитурки. И ще носим тази вина докрай!

 

Но повярвайте – има такива, които сме истински – като биография/ с истински убити от Народен съд дядовци/, с истинска битка за демокрация и върховенство на закона, с истински интелектуален заряд, достоен да роди даже името на партията, с която така се гордеете днес!

 

Да, днес ние, истинските, Ви казваме – стига! Достатъчно сте излагал България, гражданите ѝ, стига уронване на достойнството и честта на една жена, дипломат, мюсюлманка, за която, ако малко имахте познания, щяхте да знаете колко дълбоко наранявате. Не е моя работа да Ви уча на протокол, да наваксвам пропуски в знанията Ви и да имам надежди, че можете да се промените.

Просто Ви казвам – стига!

 

Не искам да нося Вашия срам, не искам да бъда част от Вашата измислена реалност, аплодирана от също толкова фалшиви аркашки…

 

И Ви връщам капитанската лента, която ми подарихте символично преди много години, защото никога не съм била в отбора, който печели с измами и фалш и е този на слугите Ви, но с една надежда – да намерите начин да отмиете този срам от жените и гражданите на България!

 

Душана Здравкова, основателка на ГЕРБ и бивш депутат от същата партия




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 8839 |04.11.2019 Първан Симеонов: ГЕРБ има от какво да се притеснява . 18| 14484 |04.09.2019 Адв. Елена Гунчева: Топ-тупалката на ГЕРБ, Дариткова, атакува президента с готова декларация . 5| 9276 |03.09.2019 Политологът Стойчо Стойчев: Ако ГЕРБ не бе издигнала Фандъкова, щеше да признае провал . 13| 11204 |08.08.2019 „Демократична България“ и бизнесът „в опозиция“ заплашвали ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads