Реклама / Ads
27| 7848 |22.12.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Руски танкове превзеха Сливен. Кой идиот измисли деца да се катерят по оръдие за Коледа?

.
По време на благотворително тържество за деца в неравностойно положение в Руската дума депутатът Олег Нилов отворил картичка и прочел: „Момчето Вова от Киев мечтае за ракети. Вова, ще получиш ракети, чакай“. След това побързал да уточни, че се шегува. Председателят на комисията за младежта Артьом Метелев обаче се хванал за главата, ужасен от колегата си Нилов.
 

Няколко дни след това развълнувани репортери предадоха от Сливен, как боен танк Т-72 нахлу в центъра на града. С него се появиха Дядо Коледа и Снежанка, деца възторжено ги посрещат. Оказва се, че това е сценка от нечия идея с претенции за оригиналност, родена във военното министерство или някъде другаде по веригата. Слава Богу, че мероприятието бе успяло да осигури едва няколко малчугани и техните майки, вероятно свързани с военните от съответното поделение.

Всеки ден научаваме за нови и нови сражения в Украйна, за хиляди жертви, разрушени градове: сгради, училища, детски градини, болници…


.
Руски вариант на танк със Снегурочка...

 

Подходящо ли ви се струва в такъв момент боен танк да се кипри на сливенски площад, вместо украсен като шейна автомобил, например. Сто други начина има за привличане вниманието на децата в навечерието на Коледа, вместо да им се навират в очите оръжия, предназначени за водене на война и унищожаване на жива сила и обекти. Военни обясняваха на децата, някои от които качени на самото оръдие, че щели да защитават мира с танковете.

 

Путин също твърди, че защитава Русия от нещо си, но това носи смърт и разруха, а светът нарече неговото управление терористично.


.
...вариантът в Сливен...

 

Абсурд е, че въобще се налага да водим такъв разговор! По Коледа, когато малки и големи се надяват на чудеса и сбъдване на мечтите!   

 

Фрог нюз

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7468 |08.12.2022 Стефан Гамизов: Преврат в Германия! А руският хибриден преврат в България?! . 5| 11786 |29.09.2022 Георги Лозанов: Как се опитват да качат България на „руския влак“? . 5| 8502 |19.09.2022 Проф. Тагарев: Преврат в Кремъл ще има, при паническо бягство на руските войници . 0| 3644 |24.08.2022 Мартин Димитров: Наивно е да смятаме, че руският газ е по-евтин

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads