Реклама / Ads
12| 9771 |12.07.2023 НАРОДЕН ГЛАС

Д-р Владимир Сотиров: Зеленски беше истински. Радев беше въздух под налягане

.
д-р Владимир Сотиров, психиатър Източник: Стопкадър: Евроком
Аз не харесвам Радев още от самото начало на президентстването му, защото го смятам за дълбоко неавтентичен човек. Той обича да режисира сам себе си. Той е манипулатор, режисьор. Радев се опитва да спекулира с колективни емоции. Той се възползва от момента, за да обслужи собствените си нужди. Зеленски има право да бъде какъвто си иска. Зеленски беше истински. Радев беше въздух под налягане.
 

Това заяви в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" психиатърът д-р Владимир Сотиров във връзка с проведената среща между държавния глава Румен Радев и украинският лидер Володимир Зеленски.

 

По думите му Зеленски демонстрира всичко, което Радев не можа.

 

"Една голяма част от хората влизат в политиката, за да обслужат свои нарцистични интереси. Други хора стават политици по същата причина", отбеляза лекарят.

 

Според него резултатите от отказа от реформа в образованието ги наблюдаваме в момента. Специалистът изрази мнение, че единственото лечение се състои в инвестиране в младите хора.


"Имаме дефицит в способността да признаем собствената си отговорност и вина, че сме част от системата. Ние носим лична вина за нещата такива, каквито са. Не минахме през катарзиса, да изповядаме, да преживеем вината си, и да изпитаме прошка. БСП например не могат да интегрират и да осъзнаят вината си. Те като наследниците си продължават да безчинстват безжалостно", отбеляза психиатърът.

 

Относно темата за сексуалността и защо е толкова популярна, д-р Сотиров коментира следното:

 

"Тези, които казват, че не трябва да има филми, които да разнищват човешката сексуалност, са дълбоко травмирани и имат проблем със своята собствена сексуалност. Тези хора имат риск да се срещнат с конфликти, които са непоносими за тях самите", категоричен бе той.

 

Медицинският специалист формулира тезата, че гoляма част от българите сме били малтретирани - били сме лишавани от грижа и от внимание.

 

"Моите лични впечатления са, че българите са тежко травмирани. До голяма степен образованието може да научи хората да бъдат себерефлексивни", каза още д-р Сотиров.

 

 

 

 

 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 52| 10147 |06.07.2023 Зеленски остро към Радев: Това не е конфликт, а война. Вие какво ще правите на мое място, ако не ви помагат с оръжие? . 18| 4235 |06.07.2023 Кирил Петков за ”сглобката” с ГЕРБ, идването на Зеленски и референдума за еврото на ”Възраждане” . 13| 10984 |15.02.2023 Георги Атанасов: Нонсенс - евроатлантици по Зеленски, евразийци по Магнитски… . 3| 6789 |09.02.2023 Близка на убития психолог Иван Владимиров-Нав разплака мрежата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads