Реклама / Ads
0| 5409 |17.07.2022 НАРОДЕН ГЛАС

Владислав Панев, ДБ: Готови сме да вземем мандата, за премиери могат да бъдат обсъдени Лорер и Минчев

.
Владислав Панев
”Готови сме да вземем мандата, ако ни бъде връчен”, това заяви Владислав Панев относно политическата криза у нас. ”Биха могли да бъдат обсъждани”, заяви той по отношение на евентуални номинации за премиер на Даниел Лорер и Никола Минчев. По думите му към този момент имена на министри не са обсъждани.
 

"Не виждам друг формат на коалиция, в рамките на това НС, в което бихме участвали", подчерта той пред Нова телевизия.


"Трябва да видим какви сигнали ще бъдат изпратени както от нас, така и от депутатите от ИТН", каза още Панев.


"Имаме няколко седмици, в които да видим дали има реформаторско мнозинство в това Народно събрание", каза още депутатът от "Демократична България".


"Алтернативата са няколко месеца без парламент, в които няма да могат да се приемат законите за Плана за възстановяване. Това ще помогне за инвестициите. Септември или октомври евентуално ще има избори, но не мисля, че в този или следващ парламент, резултатът ще бъде различен", поясни той относно намирането на реформаторско мнозинство в българското Народно събрание.

По думите му "Демократична България" е готова и за двата сценария - партията да получи третия мандат, както и предсрочни парламентарни избори.


"Според мен не е толкова важно дали е експертен или политически кабинет, а да върши работа", подчерта Панев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 12340 |18.11.2019 АЕЖ настоява Владислав Горанов да се извини или да си ходи . 24| 27441 |11.06.2019 Привърженици на Лаура Кьовеши искат арест за Владислав Горанов . 8| 25613 |10.05.2018 БОЕЦ: Шефката на НАП уличи шефа си Владислав Горанов в лъжа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads