Реклама / Ads
24| 6258 |23.12.2015 НАРОДЕН ГЛАС

ВМРО: СЕМ и БНР доказаха болшевизма си със сваляне на Волгин

.
Красимир Каракачанов
Със свалянето на Петър Волгин от ефир БНР и СЕМ доказаха за пореден път болшевизма си. Радиото, което уж няма пари, а намери средства да открие турска радиостанция, си позволява да сваля от ефир човек заради изразявано от него мнение. Може да е ляв, може да обича Русия, но правото му на мнение е свещено. Това е позицията на ВМРО по повод спирането на предаването „Деконструкция“.
 
Според партията много по-наложително и полезно за медийната среда е шефът на БНР Радослав Янкулов и председателят на Съвета за електронни медии Георги Лозанов да освободят заеманите постове. Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов ще постави въпроса публично още в началото на първата сесия на Народното събрание за 2016 г.

„Подобно безобразие и наглост не трябва да съществува в България през 21 век“, коментира Каракачанов. Пита се кой е прочел повече книги: Волгин или Янкулов? Пита се и защо протестите на журналисти в радиото продължават? Пита се също легитимни ли са всички членове на СЕМ, щом процедурата по запълване на квотите не се спазва вече от години? Пита се и защо докладът на СЕМ е отхвърлен от парламента, а Лозанов продължава да се изявява. На всички тези въпроси отговор няма. Но за сметка на това въпросните хора продължават да назидават в медийната среда, посочват от ВМРО. Тази синекурна организация наскоро допусна в Кърджали от националния ефир да звучи турска реч, днес преследва заради свобода на словото. Не е ли това двоен аршин, питат патриотите.

„Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш“, казва Волтер. Днешните цензори явно докато са живи, ще защитават правото си да приказват и да раздават мнения от последна инстанция. ВМРО още преди три месеца поиска оставките и на Янкулов, и на Лозанов – заради прословутото турско радио, с което обслужиха ДПС. Сега е още по-ясно, че тогава сме били прави, завършват позицията си патриотите. Не Волгин, а Лозанов и Янкулов харчат безсмислено обществените пари. Защото хиляди пъти по-добре е да не си прав, но да си достоен, отколкото да си слуга на всяка власт, смятат още патриотите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6041 |22.12.2015 Миков: Самозабравилите се началници да си ходят заради „Деконструкция” . 0| 6928 |24.12.2015 Д. Добрева за Фрог: 5 са причините за следпразничната депресия, избягайте от нея . 0| 5057 |22.12.2015 Бивш морски пехотинец смени името си на Дарт Вейдър . 19| 5205 |21.12.2015 Мерджанов: Решението на БНР за свалянето на „Деконструкция“ е абсурдно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads