Реклама / Ads
6| 14442 |09.12.2020 ЪNDERGROUND

Любовна драма приключи с три трупа във Варна /обновена/

.
Тройно убийство разтърси Варна. Жертвите са две момчета и едно момиче межде 25 и 30 години. Телата им са открити в апартамент, намиращ се на площад „Македония“ 105.
 

Около 11 часа от мястото са се чули изстрели. На място има полиция. Подробности на този етап не се съобщават. По неофициални данни двама са убити, а третият, който е извършител на дръзкото деяние, се е гръмнал след това. Твърди се, че в основата на трагедията стои любовна драма. Живеещ наблизо разказа за Moreto.net, че апартаментът е обитаван от швед, а с него живеела и приятелката му. По думите му момента на престрелката там е имало още двама души, а млада жена е успяла да избяга, скачайки през терасата.

 

Няколко огнестрелни оръжия - газов пистолет, преправян за бойни патрони, автомат, както и множество боеприпаси откри полицията в апартамента, в който по-рано днес бяха открити три трупа с прострелни рани. Установена е самоличността на трите жертви: мъж на 40 години и жена на 23 години български граждани и друг мъж на 41 години - шведски поданик. Назначена е съдемномедицинска и съдебно-балистична експертиза, каза на брифиг окръжният прокурор Красими Конов, цитиран от БНР.

 

Той  уточни, че все още не е идентифициран извършителят на престъплението, но до труповете са открити автомат и пистолети, както и боеприпаси. Конов каза, че на този етап на разследването е трудно да се правят заключения дали на местопрестъплението е имало и друг човек. 

Наемателят на жилището е варненец, криминално проявен, обясни Конов.

Утре ще се извършат аутопсиите на телата, както и експертизите,  които могат да дадат повече яснота-казаха Красимир Конов и старши комисар Даниел Пашов-директор на ОДП-Варна.

 

Мястото на трагедията, снимка Петел. бг
.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 8888 |02.01.2015 Жестока драма! Мъж и жена са убити в Русе . 14| 12663 |13.08.2014 Запалиха дома на полицейски шеф в Плевен заради любовна афера? . 6| 39101 |06.08.2009 Нови разкрития за смъртта на Стършела и драмата Силистар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads