Реклама / Ads
28| 13817 |30.03.2013 ЪNDERGROUND

Ултра нови скандални разкрития

.
Част от получените документи
Ние също получихме документ, който разкрива ужасяващи неща за подслушвания, следене и събиране на компромати за политици, бизнесмени и журналисти.
 
Много се колебахме, дали да огласяваме този факт, но гражданският ни дълг изисква да го направим. Съзнаваме обаче, че след грандиозния скандал, който предизвикаха от БСП с техния сигнал, всичко друго е някак семпло и третостепенно. Дето се вика, още кампанията не е започнала и те вече стъпиха на Еверест. Превзеха го като едно нищо, като един Бузлуджа го превзеха.  

Но да се върнем към супер секретниата информация, която получихме на редакционния електронен адрес. Проверка на топ компютърджии показа, че подателят е някъде в горите на Амазонка. Оттам, чрез сателит и спътникова връзка са били засечени ченгета от ДОТИ, БОПИ, КОПРС, ДАНЦ и НФР, които надничали в задния двор на лидери на партии и някои редакции. Слава богу, пише в депешата, били с противогази. Слава богу, наистина.

Други ченгета от същия престъпен център, маскирани като хлебарки, пропълзяли в спалните на водещи партийни лидери, откъдето събрали всякакви телесни секрети и косми, които са пратени в Маями, Калифорния, САЩ на лейтенант Хорейшио за анализ.  В документа се казва още, че в спалните са филмирани тягостни сцени, сексуално безразличие и полови извращения, пред които Камасутра било детска игра на доктори. Засега видео от тези сюжети не ни е изпратено, но очакваме и това да стане. Ще ви уведомим своевременно.

Цитираният в писмото Център за управление на системата КА Глонас-М №756 (7-ма работна точка) от състава на орбиталната групировка ГЛОНАСС (наистина има такъв, без майтап), е подавал ритмично абсолютно секретни, но автентични данни за придвижването на нелегални ГДБОП-и на територията на България, но никой не обърнал внимание, защото всички били заети с обсъждане на сценарии как да превърнат протестиращите в понита и да ги яхнат. Накрая все пак открили някъде в безкрая нашия адрес и решили да експерементират, като ни изпратят важната информация. Благодарим за доверието, както се казва.

Вероятно, за да проверят нашата надеждност, от Центъра в Амазонската джунгла ни изпратиха и част от стихотворение. Питат кой е авторът на поетичните слова и дали не ги е изпял под формата на естрадна песен много години.

По-старите в екипа веднага се сетихме кой е, макар текстът да ни се стори леко променен. По-младите пък ни гледаха доста изпитателно. Не знам защо.

Ето текста, кажете си и вие мнението, да видим.

 

Аз чакам, чакам вече час в ръката с тоз скандал,
от
чантичка, която бях ти дал.
Ти може би не си у вас, не знаеш че съм тук,
а може би си някъде със друг.

Аз
върша смело своя дълг - партийният живот
и дълго пазих
листа скъп, скрит във моя джоб.
А може би забравила си
важния скандал
от
наш агент, за който бях ти пял.

Ля-ля-ля-ля...

 

Ех Емо, ех Димитров... лесно ти е на теб, някъде там, където минава Глонас-М №756, но питаш ли ни нас? Нейсе, да не се оплакваме.

Знам, че всичко това ви звучи абсурдно, но е самата истина. Чудите се какво ще правим? Чного ясно: отиваме при главния прокурор. Ще настояваме лично да разпореди проверка. Да звънне също на Хорейшио, нищо, че не му е на ниво, да провери докъде са стигнали микроскопските и химическите анализи на спермите, кичурите и пр. веществени доказателства. Питате за какво са ни тези доказателства и ДНК-анализите? Не знам, не знам, но е хубаво да разполагаме с тях. Човек не знае какво ще му дойде до главата. Вържи попа да е мирно селото...

Едно стажантче от нашите предложи сигналите, освен при г-н Цацаров, да бъдат носени и в MБАЛНП „Св. Наум” в столицата. Бедно момче, нали? Чистачката пък, чула недочула и тя взе думата: да сме изпратили снимки на основните партийни активисти до специализираните заведения в Ловеч и Карлуково, за да отпаднели някои неизвестни около списъка с избягали пациенти. Луда жена ви казвам, ама е от малцинствата, гледа да интегрира, затова сме по-снизходителни. Как да й обясниш, че първо тия активисти трябва да бъдат прибрани в Ловеч и Карлуково и чак тогава да е възможна версията за самоотлъчка. Но чистачката логика не е учила, нито е завършила милиционерското училище в Пазарджик. Тя ако го беше завършила сега да е е-хее, ама не е. Но да не се отплесвам.

Много компромат, много секрети! Не знам дали няма да е изгодно да се създаде едно ново министерство – Министерство на информацията, тайните, а също и на компроматите - МИТАК. Ако някоя редакция или партийна централа случайно останат незахранени с папки и записи, моментално да се реагира. Тия медии трябва да се пълнят, бе, хората да четат. Няма да ни излезе скъпо, защто може да се използват европейски пари от тези за изостанали селски райони. То и без това министерство ще се напълни с гащници. Не искам да обидя никого, но такава е практиката, сами знаете.

Нямаш компрпомат? Ето ти компромат. Компромат даден – компромат приет. Всичко по устав. Вече използваните сигнали и компромати пък ще се събират и ще се раздават на бедните да си палят печките с тях. Енергийни икономии, един вид. И социална политика, разбира се.

Е, стига толкова за днес. Подателят от Амазонка обещава да ни изпрати още секретни материали. И порно щяло да има. Ама истинско и без садо мазо като това на социолозите. Абе, тия верно надминаха фон Мазох...

Девизът оттук до 12 май, а може и след това, е: Другарю, ти написа ли компромат?!

Не се отпускайте и бъдете нащрек.

 

П.П. Не знам защо се правим на изненадани от ченгесарщината в политиката. Ами какво друго да измислят екипите на централите? Ето ви нещо за домашно. Британската МИ 5 е организация, създадена през 1909 г. и е подобна на нашето контраразузнаване или най-общо казано на ДАНС. С някои дребни, но съществени разлики.

 

В Кодекса на МИ 5 е записано:

За постигане на нашите цели ръководството се придържа към следното:

 

- Законност

- Честност

- Обективност

- Чувство за мярка при изпълнение на задълженията, а също и

- Уважение един към друг и към тези, с които си сътрудничим.

 

Не знам дали се нуждае от коментар...

Освен това всеки, който има желание, може да влезе в сайта на МИ 5 и да прочете, какви са формите на контрол, в това число и граждански, на службата. Между тях на призово място е поставен „Законът за защита правата на човека”.  

И още нещо: В МИ 5 работят около 3000 служителя (по данни в официалния сайт на службата) при население на Обединеното кралство от 59,5 млн души. В ДАНС работят също около 3000 души при 7,3 млн българи. В задачата се пита: ако бяхме колкото британците 23 000 дансаджии ли щяхме да храним?

 

Дежурният шифровчик

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 30243 |08.01.2013 Нови разкрития срещу „Килърите”, изскачат политици . 2| 16215 |06.11.2010 Шокиращи новини за хремата . 11| 26897 |26.05.2010 Смъртоносен номер на GSM дебне нови жертви . 14| 10800 |07.04.2010 Писмо от ареста: Идат нови партизани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads