Реклама / Ads
19| 9524 |16.11.2010 ПОЛИТИКА

В. Сидеров: След Ал. Петров, чакаме Маргините и Маджо да станат президенти

.
Волен Сидеров
Всичко, казано от министъра на вътрешните работи Цветан Цветанов, звучи много сериозно, може да излязат нови пластове; сега обаче трябва да се кажат и следващите букви от азбуката, препоръча пред Frognews.bg лидерът на Атака и добави, че може да си представи и това бивш главен прокурор да бъде арестуван.
 

Това каза за Frognews.bg лидерът на Атака Волен Сидеров по повод изнесените днес факти от вътрешния министър Цветан Цветанов, за това, че Никола Филчев е поръчвал убийства, а хора на Алексей Петров-Трактора са изпълнявали поръчките. МВР – шефът не е страничен наблюдател и щом го е казал, значи трябва да има сериозно потвърждение, каза още Сидеров и добави:

„Ако нещата отиват към нова линия на разследване, то може би самият казус „Алексей Петров” ще придобие нов етап на развитие.” Според лидера на Атака съдебната система не може да действа адекватно и целият случай с Алексей Петров добива фарсови измерения. По повод политическите амбиции на Петров за участие в изборите срещу Борисов, Сидеров коментира: „Ако сме логични в мисленето трябва да чакаме Маргините да станат президент, Маджо и т.н. Според него това би било една много сериозна подмяна на политическото пространство, респ. опасна тенденция. Ако се развие това, което Цветанов е казал, може да излязат някакви пластове, които са много сериозни, каза още Сидеров и добави, че трябва да се кажат и следващите букви от азбуката.

Лидерът на Атака коментира още, че това е много сериозно и новите данни, които уличават хора от властта и от съдебната власт, биха били нов етап от разчистването на съдебната система. Волен Сидеров обаче подчерта, че като се правят такива уличавания, аргументите трябва да са силни и и да издържат юридически. Самият той каза, че може да си представи всичко, включително и това бивш главен прокурор да бъде арестуван.

За мен най-важното е съдебната система, която е обект на критични бележки от Брюксел, наистина да се промени. Иначе усилията на което и да е правителство ще се сблъскват с една стена, заключи лидерът на Атака.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 23| 8337 |19.10.2010 В. Сидеров: Ал. Петров премиер - това ли е алтернативата на РЗС? . 81| 9683 |06.10.2010 Сидеров: Костов остави България като след ядрена война . 85| 8285 |19.09.2010 В. Сидеров: Връщам се от Балкана, готвя се за партизанска война . 64| 7563 |17.09.2010 В. Сидеров: Костов иска да събори Борисов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads