Реклама / Ads
0| 4370 |18.05.2010 ПРЕДСТОЯЩО

Предстоящо на 19 май

.
 
Народното събрание ще проведе заседание от 09.00 часа.

Министерският съвет ще проведе заседание от 10.00 часа.

Министър-председателят Бойко Борисов ще бъде официален гост на пресконференцията по повод представянето на националния отбор на България, който ще се състезава за първи път в офроуд надпреварата рали „Дакар”. Пресконференцията ще се проведе в градината на Гранд хотел „София” на ул. „Гурко” 1.

От 11:00 ч. Центърът за изследване на демокрацията организира пресконференция на тема „Международната конкурентоспособност на България 2010”. Брифингът ще се проведе в конферентната зала на Центъра за изследване на демокрацията, ул. Александър Жендов № 5.

БАН ще проведе протест в защита цялостта на БАН и за компетентно управление на науката и образованието в България. Сборният пункт е от 10.45 часа на ул. „15-ти ноември”, №1, пред сградата на БАН. Началото е от 11.00 часа.

Ще бъдат отворени ценовите оферти за изграждане на Лот 3 на АМ “Тракия”. Събитието ще се състои в Агенция “Пътна инфраструктура” от 12:30 ч, етаж 7, зала 702.

Ще бъдат отворени ценовите оферти на кандидатите за участие в открита процедура за възлагане на обществена поръчка на изпълнител за строителството на обект Лот 8. Събитието ще се състои от 10.00 ч. в зала 605, ет.6 в сградата на АПИ.

Седма национална конференция "ИКТ за енергетиката, ютилитис сектора и инфраструктурата" ще се проведе от 9 часа в хотел Шератон, София.

От 14:00 ч. в читалнята на детския отдел на Столична библиотека ще се състои представяне на книгата „Чудното сърце” (приказки и разкази за деца) на автора Владимир Калоянов – българин от Украйна. Организатори на събитието са Държавната агенция за българите в чужбина и Столична библиотека.

Министърът на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев ще открие Конференция за инвестиционни проекти и устойчиво развитие – BalRec. Форумът ще се проведе в Хотел Кемпински Зографски от 9.00 часа.

Състав на Софийски градски съд ще заседава по делото срещу Марио Николов по обвинения за източване на 7,5 милиона евро по програма САПАРД. Началото на заседанието е в 9.30 часа.

От 10.00 часа на стадион „Раковски” в столицата започват състезанията между младежките противопожарни отряди „Млад огнеборец” от софийските училища.

Студентски форум „Политика” организира дискусия на тема: Наближава ли краят на финансовата криза в България? от 17.00 часа в Ректората на СУ „Св.Климент Охридски”, Зала 1.

Наредбата за организацията и дейността на звената “Общинска полиция” ще бъде представена в заседателната зала на министерството. В пресконференцията от 11.00 часа ще участват директорът на Главна дирекция “Охранителна полиция” комисар Милчо Енев и експерти от МВР.

От 18.30 часа в залата на ГС на БСП, на ул. "Леге" № 10 ще се проведе среща на Градската младежка организация с Негово превъзходителство Херардо Суарес Алварес - посланик на Република Куба в България и Елизабет Палмейро, съпруга на Рамон Лабаниньо Саласар - един от петимата кубински антитерористи, осъдени в САЩ.

Центърът за изследване на демокрацията ще даде пресконференция от 10.00 часа в БТА. Ще бъдат представени основни резултати от проекта "Разработване на индикатори, методи и техники за наблюдение и оценка на изпълнението на целите и мерките по интеграция на граждани на трети страни".

Фотоизложбата „Следи от миналото” ще бъде открита от 18.30 часа в Галерия „Алма матер” на СУ „Св Климент Охридски”, ректорат, Северно крило.

Сдружение за електронни комуникации ще даде брифинг от 13.00 часа в БТА на тема „Наложените от Комисията за регулиране на съобщения (КРС) санкции към операторите в страната, свързани с процедурата по преносимост на номера”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4187 |17.05.2010 Предстоящо на 18 май . 0| 4230 |16.05.2010 Предстоящо на 17 май . 0| 4170 |13.05.2010 Предстоящо на 14 май . 0| 4260 |12.05.2010 Предстоящо на 13 май

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads