Реклама / Ads
0| 4163 |29.01.2024 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Безплатно пътуване до Истанбул със ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ на 16-ти февруари 2024 г. за безплатни консултации с инвитро специалистите на Болница Мемориал!

.
Здравен информационен център „Медикъл Караджъ“ съвместно с Група Болници Мемориал имат удоволствието да предоставят възможност на всички български двойки с репродуктивни проблеми да се възползват от БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ и БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ с инвитро специалистите на болница Мемориал.
 

Не пропускайте възможността да се консултирате с едни от най-добрите специалисти в света и да се приближите с още една крачка до сбъдването на мечтата ви за собствено дете!

 

ПОЛУЧАВАТЕ: 

 

Безплатен транспорт  България – Турция – България 
Безплатна консултация при специалист по инвитро и репродуктивна медицина
Пациентите трябва да носят цялата медицинска документация, с която разполагат до момента.

 

За дамите:

 

Цветна снимка, ако имат правена. 
Ако имат операции - видео от тях и епикриза на английски език.
Кръвни изследвания: ПРОЛАКТИН (PROLACTİN), ТСХ (TSH), АМХ (AMH), ПЪЛНА КРЪВНА КАРТИНА, КРЪВНА ГРУПА, РУБЕОЛА (RUBELLA IgG), ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV), ТЕСТ ЗА ХИВ (Anti HIV), СВОБОДЕН ТИРОКСИН (FREE T4), 

 

За господата:

 

ТЕСТ ЗА ХЕПАТИТ (HbsAg, AntiHBs и Anti HCV), ТЕСТ ЗА ХИВ (Anti HIV)
Специалистите на болница Мемориал държат спермограмата да бъде направена на място в болницата. При желание от страна на пациента, изследването ще бъде извършено на промоционална цена.


Медицинската документация ще бъде обсъдена предварително с координатор от ЗИЦ “Медикъл Караджъ“ и при необходимост ще бъде преведена на английски.

„Караджъ Турс Интернешънъл“ ще се погрижи за логистиката на пациентите и ще подсигури тяхното удобно и сигурно пътуване. Пациентите ще бъдат придружени от координатор на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“, който ще се погрижи за тяхното спокойствие и ще ги информира за всичко, което им е необходимо по време на пътуването. 

 

ПРОГРАМА: 

 

Тръгване от София на 15-ти февруари (четвъртък) 2024 г.

Консултациите в болницата ще се осъществят на 16-ти февруари (петък) 2024 г. 

Автобусът ще се движи по маршрут: София-Ихтиман-Пазарджик-Пловдив-Хасково-Истанбул

 

ПРЕДЛОЖЕНИЕТО НЕ ВКЛЮЧВА: 

 

Лични разходи 

Допълнителни услуги и изследвания 
Необходими документи, свързани с преминаването на граничните пунктове: 

България – Турция: 

Лична карта / международен паспорт
За лица под 18 години, пътуващи с единия родител - нотариално заверено пълномощно от другия родител
Медицинска застраховка - „Караджъ Турс Интернешънъл“ може да съдейства на пациентите за сключване на застраховки за пътуването (обърнете се към координаторите на „Медикъл Караджъ“ за повече информация)
Турция – България:

Лична карта / международен паспорт


Възползвайте се от възможността да се информирате навреме за вашите репродуктивни проблеми и най-добрите варианти за разрешаването им!

Всички желаещи могат да се обадят за допълнителна информация и записване на телефоните на ЗИЦ “Медикъл Караджъ“: +359879977402 / +359878500940.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6176 |26.01.2024 Мароко и имперските градове . 4| 6264 |25.01.2024 Балкански Шенген: Политици предлагат отваряне на границата между България, Гърция и Румъния . 0| 4896 |24.01.2024 Петър Гергьовски спечели първото място на Европейската купа в Пампорово . 6| 6744 |23.01.2024 Бившият енергиен министър Ал. Николов: Положението на "Булгаргаз" е катастрофално, "Боташ" бе писан на коляно

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads