Реклама / Ads
1| 6246 |08.09.2023 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Есента започва с неустоими оферти от Стик Кредит

.
Източник: БГНЕС
Не за първи път плановете ви се разминават и затова са виновни събраните средства или по-скоро тяхната липса? Дойде ли септември се сещате за закъснелите почивки, които не сте направили или пък за ремонта на дома, който все бе отлаган през лятото.
 

От Стик Кредит добре познаваме усложненията, през които минават редица български семейства. Да се подготвят децата за училище, да се осъществи още една почивка, да се стегне къщата и колата за зимата - все каузи, които си заслужават допълнителните усилия и финансиране.

 

Бързи кредити на промоционални цени през Есента

 

Ето защо от 08.09 до 15.09.2023г. фирмата организира кампания с отстъпки от 15%. Без значение от сумата, за която кандидатствате, срока на погасяване, както и дали ще посочите Кредит до заплата или Кредит на вноски, ще получите намаление от оскъпяването. Единственото условие е да усвоите заема в периода на промоцията.

 

Необходими са ви валидна лична карта, имейл и връзка с интернет. Кандидатстването на сайта на StikCredit.bg е улеснено в няколко стъпки, а ако нещо ви затрудни – безупречните агенти от компанията ще ви съдействат на мига. Може да усвоите заема по банков път или на каса на Изи Пей. Парите ще са при вас веднага.

 

Но има нещо дори по-добро за нови клиенти.

 

Безлихвен първи кредит до заплата

 

Важно уточнение за нови клиенти. Ако не сте теглили кредит от компанията досега, може да не ви трябва отстъпка. StikCredit.bg, предлагат специално за вас кредит до заплата с 0% оскъпяване! Връщате точно толкова, колкото сте взели. Най-хубавото е, че офертата е активна постоянно.

 

Ясно е, че подготовката за зимния сезон не е лесна и че покачването на битовите сметки започва сега. Всеки иска да се наслади на безгрижно време по брега на морето или в подножието на някоя планина. Но мнозина забравят желанията си, защото трябва да приоритизират – да отделят време и средства за нещо по-спешно, необходимо и неизбежно. Но не е нужно.

 

Дайте си глътка въздух, осъществете плановете си и не отлгайте повече. Нека есента започне подобаващо за вас и близките ви. Използвайте промоционалната оферта и вземете бърз кредит до заплата или на вноски още сега.

 

Желаем ви безгрижна есен!

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 3691 |19.07.2023 Мирослав Севлиевски: Беше ясно още със започването на войната, че трябва да се направи нещо с ”Лукойл” . 0| 5496 |05.05.2023 Там, където свършва земята и започва морето… . 4| 6090 |19.11.2022 Черно тото! Мондиалът в Катар започва с уреден мач от домакините? . 2| 31225 |18.10.2022 Анализаторът Пл. Димитров: Безумие е започването на милиарден проект за нова тръба от ”Газпром” през Черно море

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads