Реклама / Ads
0| 5269 |11.11.2015 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

Откриват днес най-големите изложения за храни и напитки у нас и в Югоизточна Европа

.
Интер Експо Център
Близо 380 български и чуждестранни компании ще участват на най-големите в България и Югоизточна Европа изложения в хранително-вкусовата индустрия. От 11 до 14 ноември 2015 г. в Интер Експо Център ви очакват МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК.
 
Ще се включат с 20% повече фирми от България, Румъния, Гърция, Полша, Унгария, Словакия, Италия, Испания, Германия, Австрия, Холандия, Турция и други, съобщи управителят на Интер Експо Център Ивайло Иванов. С 10-20% повече посетители тази година очакват организаторите при 16 000 души през 2014  година.

Нетрадиционни вкусове и здравословни храни напитки, енергоефективни машини ще бъдат акцент на изложенията тази година.

Производители, дистрибутори, търговци от страната и десетки други държави ще покажат новите постижения на хранително-вкусовата индустрия и хорека сектора. Разнообразие от храни, напитки, суровини, машини, технологии, измервателна техника, опаковки, хотелско, ресторантско оборудване и обзавеждане, услуги ще приковат вниманието на посетителите.
На колективни щандове се представят фирми както от родната индустрия, така и компании от Италия и Унгария.

Двустранни срещи на унгарския и българския бизнес

    Тази година Унгария е страна партньор на ИНТЕРФУД & ДРИНК. По този повод за изложенията пристига бизнес делегация от 15 унгарски компании - производители и вносители основно на вино, на типични храни и напитки. Целта на двустранните срещи е запознаване на унгарските компании с българския местен бизнес и представяне на региона като атрактивна бизнес дестинация.
По-богата и интересна БИО ЗОНА ще очаква посетителите, които държат на сертифицираните билогични продукти. Зона Диета & Фитнес за здравословно хранене и спортен режим ще постави акцент върху „Ролята на традиционните храни в здравословното хранене.“

Над 20 събития в деловата програма

В полезната делова програма на МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, БУЛПЕК, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД И ДРИНК и СИХРЕ се включват над 20 събития- форуми, конференции, презентации и дегустации. За бизнес участниците и посетителите на изложбите за храни и напитки ще се проведат традиционните Конкурс „Златен медал с диплом“ и Конкурс на потребителя.
Над 70% от посетителите са с бизнес насоченост от различните сектори на хранително-вкусовата промишленост, търговци на храни и напитки, търговски вериги, хотели и ресторанти.    
Изложенията ви очакват от 10.00 до 18.30 ч, от 11 до 13 ноември и от 10.00 до 16 ч на 14 ноември. Цената на билета е 6 лева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5060 |10.11.2015 Хранителна (р)еволюция на най-големите у нас и в Югоизточна Европа изложения . 0| 5341 |06.11.2015 БИО ЗОНА на най-големите в хранителната индустрия изложения . 0| 5055 |03.11.2015 Нови технологични решения завладяват най-големите изложения за храни и напитки . 1| 6251 |17.09.2015 „РЕФАН БЪЛГАРИЯ” подкрепя всяка стъпка на сдружение „АУТИЗЪМ ДНЕС”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads