Реклама / Ads
30| 19539 |14.02.2024 ГЛАСЪТ

Ехо след Нотариуса: Първите цаци паднаха. Тайни записи паникьосват акулите

.
Заместници на Районната прокуратура в София подали оставка. Присъедини се и тяхната шефка. Първа новина в медиите. Сътресения в магистратурата! Очаквайте продължение. Човек трябва или да е тежко болен или да живее на Кокосовите острови, за да се върже на подобни „новини“.
 

Няколко дребни риби си тръгват. Е, и? Със сигурност това е част от плана на големите акули след екзекуцията на Мартин-Нотариуса. На зажаднялото за промени и справедливост общество трябва да се подхвърли нещо. Няколкото оставки са "нещото".

 

Политическият елит е наясно, че за да оцелее трябва да замете и разкритията по линия на Нотариуса под черджето. Затова и временен главен прокурор е Борислав Сарафов. Той знае, че е компромисна, временна фигура и ще даде всичко от себе си това да продължи по-дълго, защото е имунитет и за самия него. Той, както и всички по веригата в политическите и магистратските среди, са наясно с Нотариуса. Нали той и други като него са продукт на властовия елит и задкулисието – мафиотското семейство.






В някои подбрани верни на статуквото медии се пускат на порции различни версии за Нотариуса с цел да се отклони вниманието от истинските босове.

Те обаче са наясно, че няма гаранции дори за тези на самия връх. Те са матричарите на Петьо Еврото, Мартин Нотариуса. Алексей Петров-Трактора, Красимир Каменов-Къро и други маши на задкулисието. Техният край е бил предизвестен.

 

В тези среди упорито се говори през последните дни за записи на разговори, които уличават тигрови акули в престъпни действия. Тези записи се пазят на сигурно място, но било много вероятно в скоро време да бъдат „отстреляни“ някои станали излишни играчи. По методиката на едни познати с жестокостта си служби, може има падания от балкони, неочаквани инфаркти, катастрофи… В такива среди това е гаранцията за мълчание.

 

Тепърва ще научаваме зашеметяващи разкрития за схемите, по които са действали Еврото, Нотариуса, Трактора и Къро, - твърдят източници на Фрог нюз. Замесени са не само магистрати, но също политици и известни бизнесмени. Свинщината е много по-голяма, отколкото редовия български гражданин може да си представи. А той е видял много…

 

Огнян Стефанов

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 29| 15054 |13.02.2024 Българската мечта: Мис Силикон forever! Плеймейтката Катрин - външен министър . 49| 12442 |11.02.2024 Московия е преименувана на Русия с указ чак през 1721 г. Украйна разбива историческите „аргументи“ на Путин за "руските земи" . 19| 20394 |07.02.2024 Манол Глишев: Парола "Възраждане" . 30| 11390 |06.02.2024 А ако гражданите излязат срещу зърнарите? Назначете Симеон Караколев за министър и ще потекат милиарди

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads