Реклама / Ads
14| 11087 |18.05.2011 АРТ ДЖУНГЛА

Джони Деп пак е неустоим в "Карибски пирати: В непознати води"

.
Джони Деп
Този път му партнира Пенелопе Круз и е много по-добра от Кийра Найтли. За Орландо Блум пък никой не се и сеща.
 

Малко след премиерата си в Кан поредното издание на "Карибски пирати: В непознати води" пристигна и в България. Пиратската флотилия акостира на 3D и ще радва феновете на пиратската сага в комбинация с награди, осигурени от морски хотел.

В духа на традицията и същевременно различен - такъв е новият филм на Роб Маршал. Различността започва още от героите - този път ги няма нито Орландо Блум, нито Кийра Найтли, но зрителят въобще не се сеща за тях. Явно са били доста сладникави, защото присъствието на Пенелопе Круз тотално ги изтрива от съзнанието. Горещата испанка се появява много мощно като боец в началото на филма, но се оказва, че двамата с Джак Спароу всъщност имат минало, при това твърде пикантно.

И се започва с приключенията - и този път не липсват огромните кораби, злите пирати, но има и красиви русалки, романтичен свещеник, извор на вечната младост и много баталии. Къде без тях. И без Джони, пардон без Джак, разбира се. Комичните ситуации отново разведряват сгъстеното на моменти напрежение, а красивата Анджелика, разбирай Пенелопе, отлично си партнира със закоравелия пират. Явно е, че двамата са работили при приятелска атмосфера по време на снимките. Впрочем докато те траеха, се чу, че Пенелопе учила Деп да псува на испанки, но думите били толкова нецензурни, че той получил временна амнезия и не можел да ги възпроизведе. Това обаче не е важно. По-важното е, че нашите киносалони несъмнено ще се напълнят.

"Карибските пирати" са за съвременните млади онова, което беше "Тигърът на седемте морета"
за техните баби и дядовци. Е Джони Деп е по-готин от Жан Маре, но това е по-скоро субективно мнение. Обективното е, че всяко поколение има нужда от своята морска сага и киното му я дава. Пък ние чакаме и следващите Карибски пирати - почти сигурно е, че ще има и такива. Пък може да са вече и на 4D - колко му е върху зрителите да има и допълнителни ефекти, които да почувстват физически. Наистина като в непознати води!

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 7267 |15.05.2011 Азиатски Азербайджан спечели Евровизия! . 44| 7695 |13.05.2011 "На инат" не отива на финала на Евровизия . 13| 8224 |11.05.2011 Диана Експрес-ът излетя за САЩ . 9| 38690 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads