Реклама / Ads
21| 16750 |03.12.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Клюна отворил Анн Джи за секса

.
Анн Джи
Клюна реално е първата й голяма любов и сефтето в леглото й.
 

Напористата певица и актриса Анн Джи блесна и като водеща на няколко тв предавания. Сред завоеванията й е и титлата „Мис Фитнес 2009” на световното в Сан Франциско, както и два пъти е европейска медалистка в тази категория. Показвала е чар и прелести на 20 корици в родни и чужди списания. Наскоро пусна в обращение най-новото си парче Wow. Популярната певица и актриса Анн Джи засне горещи кадри в нов български игрален филм. Скандалната попизпълнителка, която в действителност се казва Анна Георгиева, ще се превъплъти в ролята на сладострастна метреса на мутренски бос.

Палавата фурия стартира артистичната си кариера в предаването „Хъшове”, където бе беквокал в бенда на учиндолския юнак Слави Трифонов. Тя разкри за пръв път пред екипа на „Торнадо”, че по ирония на съдбата подобни драматични трепети е преживяла преди години с покойния Антон Милтенов – Клюна, сочен за виден наркобос в столицата. Певицата отвори душата си и призна, че Клюна реално е първата й голяма любов и сефтето в леглото й. „С Тони се запознахме в разгара на нашата буйна младост. Бях само на 18 години, а той - на 21. Попаднахме в една и съща компания. Тони имаше страхотно чувство за хумор и много се смеехме. Беше готин. Едно киче, гъзе, хубаво момче. Като хлапак беше. Ходехме по НДК, там се караше скейтборд, започнахме да излизаме все по-често”, спомня си Анн Джи. Клюна ревниво пазел от гаджето си с какво точно се занимава. На любопитните й въпроси отговарял кратко - “С пари”, а после все се оправдавал: „Имам да свърша една работа”. „Веднъж един негов приятел се изпусна пред мен и попита дали е дошла стоката. Полюбопитствах за каква стока става дума, но не получих отговор. Започнах да се усещам, че явно не става въпрос за дрехи или нещо подобно. Тони много ме пазеше да не се забърквам в неговите неща, но аз в един момент се стреснах, уплаших се от тайните му. Така скъсах с него”, разказва палавата Анн Джи.

Преди връзката си с Клюна Анн Джи дори не била излизала с мъж. Била свенлива и дори го предупредила, че не иска да правят секс, а той и отговорил: „Добре, няма проблем, когато ти решиш – тогава”, казва певицата. Една година след първата им раздяла пак се събрали. „Аз му бях слабост. Тони казваше, че съм  идеалът му за жена. Впоследствие обаче пак се разминахме. През годините се засичахме рядко. М а л к о преди да гогръмнат, се видяхме и той се похвали, че го спират момичета по улиците за автограф, че са луди по него. А аз му отвърнах: “Ти стана по-голяма звезда от мен!” Така се майтапехме. Тони си остана мъж, тип момче хлапак.

С много непринудено държание, искрен, добричък“, разнежва се Анн Джи. Въпреки че медиите му приписвали отвратителни качества, старото му гадже твърди, че не бил безскрупулен тип, можело лесно да го излъжеш. „Не беше гаден човек, който не се интересува от нищо и да е готов на всичко, за да постигне целите си. Затова ми беше болно за него.
Тони не употребяваше наркотици аз също. Знам, че на това никой няма да повярва”,обзалага се чаровницата. След авантюрата си с Клюна тя имала горещи преживявания и с известен сръбски режисьор и продуцент, чието име тя упорито
не пожела да назове. Столичната клюка обаче упорито говори, че тава дума най-вероятно за сръбския медиен бос Желко Митрович. С изгората отвъд западната ни граница Анн Джи се запознала по време на нейна фотосесия за най-известните сръбски списания ZOOM и Scandal. От първия миг сърбинът я облъчил с похотливи погледи и магията се случи ла. Любовната афера продължила повече от година. Но многобройните ангажименти на изгората и разстоянието между София и Белград създали в един момент напрежение във връзката им и страстта секнала. Това е официалната версия на певицата, но в шоусредите твърдят, че Желко се лепнал по ново гадже и казал „гудбай” на Анн Джинцето.

Певицата обаче не крие, че все още е лудо влюбена в сръбската си изгора и тайно се моли един ден пак да тръгнат. Пред „Торнадо” Анн Джи извади още тайни от настоящия си живот на актриса. Тя описа в аванс някои от впечатляващите сцени в новия мафиотски филм. Палавата метреса на мутренския бос се впуска в яки секссцени, които се превъртат в джакузи и в „тройна коалиция” на легло с балдахин. Певицата твърди, че бързо се превъплътила в екранния образ като „жрица на любовта”, тъй като Анн Джи е дипломирана актриса от НАТФИЗ, а лично Ламбо – Стефан Данаилов, й е бил учител. Но днес тя казва, че в актьорската игра много й е помогнал и личният опит, защото знаела как се случват нещата с лошите момчета. Бъдещата кино звезда на този етап предпочита да мълчи кога ще е премиерата на лентата, а също кой е режисьорът й и как ще се казва. Обаче е категорична, че на екрана с нея ще се вихрят и други родни звезди.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 20| 47366 |19.07.2010 Жените на 30 със странен вкус към секса . 0| 5361 |15.06.2010 Всеки 12-ти проспива секса . 0| 7010 |27.04.2010 Само с 2 думи отлагаме кулминацията в секса . 0| 12305 |21.11.2009 Короноваха Джони Деп като най-сексапилния жив мъж

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads