Реклама / Ads
0| 4791 |28.09.2023 ФРОГ МЮЗИК

Ози Озбърн обяви, че иска да издаде още един албум (вероятно последен за него) през 2024 г.

.
Ози Озбърн Източник: БГНЕС
Сериозни здравословни проблеми държат големия Ози Озбърн вече пет години далече от голямата сцена, но за сметка на това изпълнителят не се е отказал да прави музика в студио. Той издаде нови албуми през 2020 и 2022 г. и сега Принцът на мрака обяви, че иска да издаде още един албум (вероятно последен за него) през 2024 г., предаде радио ZRock.
 

Ози се бори достойно с проблемите си, сред които болестта на Паркинсон и лошо падане у дома през 2019 г. Много тежки няколко години за него, а и последните новини от лагерa му бяха обезкуражаващи. Първо Ози трябваше да откаже планираното си участие на американския фестивал Power Trip, а впоследствие посочи, че му предстои още една операция на гръбначния стълб. Във връзка с интервенцията легендарният музикант сподели, че тя безусловно ще му е последната, защото вече не са му останали сили.

 

Сега обаче Ози даде ексклузивно интервю за Metal Hammer, в което споделя, че въпросната операция вече е минала, била е напълно успешна и той гледа с ентусиазъм към 2024 година:

 

“Направих вече всички операции, слава Богу. Чувствам се добре, всичко това се проточи прекалено дълго. Мислех си, че ще съм на крака преди месеци. Не можех да се настроя към този начин на живот, в което постоянно нещо не ми е наред. Все още не мога да ходя нормално, но важното е, че вече нямам сериозни болки и операцията на гръбначния ми стълб премина страхотно", отбеляза роклегендата.

 

Ози е великан, който през декември месец става на 75 години. През 2020 г. той издаде соловия си алубм “Ordinary Man”, а през 2022 г. “Patient Number 9”. Продуцент и на двете тави е Андрю Уат. Сега, за наша всеобща радост, Ози потвърди в интервюто за Metal Hammer, че се надява да направи още един албум с Андрю Уат.

 

“Наскоро успях да издам два албума, но ми се иска да запиша още един и да започна отново да правя концерти. Всеки момент почвам работа по новия си албум и ще го записвам поне до първите месеци на новата година. Не искам да бързам", коментира той.

 

Самата предпоставка, че Ози може да направи отново турне (под каквато и да е форма) беше абсурдна до скоро, още повече, че се наложи музикантът да откаже съвместното си турне с Judas Priest.

 

Напълно възможно е Озбърн да се опита да направи няколко самостоятелни шоута с дати и места, които са удобни за него. Подробностите за това обаче са далече във времето.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7473 |28.08.2022 Ози Озбърн напуска САЩ и се връща в Англия: Не искам да бъда погребан в шиб...ното гробище . 0| 6685 |02.04.2021 Нели Петкова с режисьорски дебют в „Не искам“ . 11| 8608 |15.01.2021 Русия поиска песента ”Катюша” вместо химна на олимпиади /видео/ . 7| 7672 |27.10.2019 Каква музиката искат да слушат софиянци?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads