Реклама / Ads
0| 6614 |20.09.2012 ФРОГ МЮЗИК

RUBIKUB, TRI O FIVE и ОСТАВА с главозамайващи концерти в SOFIA LIVE CLUB

.
София Лайв Клуб отвори врати и даде старт на новия музикален сезон 2012/2013. След успешното представяне на новото ЕР на Рут Колева, миналият петък, сега програмата на клуба е повече от интересна.
 

 

Предстои да видите любимите си български банди, както и възможността да закупите техни албуми. Настроението ще се покачва с всеки изминал ден, а за вас остава да се отдадете на музикален уикенд.

      

Тази вечер, РУБИКУБ ще представят акустичен лайв на свещи. След музикалното лято, което бандата спретна за втора поредна година, клубният сезон за свежарите започва с нов сингъл. Песента „Всичко”, която след „Uh Ah Oh” и „Still Together” е първата им песен на български – е предизвикателство за самите тях и изненада за феновете.

 

Специално за посетителите на клуба, RUBIKUB са подготвили акустични аранжименти на песните си. Трип-хоп, дъбстеп проектът Algoriddim & Karshana, в който участват Веселин Ценов и Гери Турийска, ще представи общата си песен с Явор от Gravity Co. „Crossing the Line”, веднага след концерта на RUBIKUB.

 

RUBIKUB са Ангел Дюлгеров -китара, Веселин Веселинов - Еко - контрабас, Гери Турийска - вокали и Росен Ватев - ударни.

 



Петък на 21-ви септември, ТРИ О ФАЙВ се завръщат с пълна сила. Music Clinic Records имат удоволствието да ви поканят на първата по рода си "Music Clinic Records Night". Завеждащи отдела музика ще бъдат любимата банда сладури. Специални гости ще са - Николай Данев, Кирил Зафиров и Тодор Бакърджиев, а Dj JiJo /Jazz Profilactika/ ще представи своя специално подбран Dj Set.

 

На събитието ще имате възможност да закупите албума на Tri O Five "Travelling", както и първата компилация на Music Clinic "Welcome to Bulgarian Music Clinic".



     
На 22-ри, събота
, поводите за празнуване са 2. След като чукнаха 20 години на сцена, алтернативните мъжаги от ОСТАВА дават старт на клубните участия. Повод да се почерпим с музиката на момчетата ще бъде РД на вокалиста, без който шоколадът не е толкова вкусен, ако не слушаш емблематичния хит. Изненади за феновете винаги има, сега е ред да изненадаме рожденика...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7459 |12.09.2012 Култови имена, титанични музианти и емблематични музиканти на най-добрата сцена за жива музика . 2| 6734 |11.09.2012 Рут Колева открива сезона в Sofia Live Club с промоция на новото си EP - „Future Sweet“ . 1| 8222 |31.08.2012 "Ред хот чили пепърс" забиват тази вечер . 0| 6420 |29.08.2012 “Сънрайз” и Кен Хенсли ще пеят за Виктор благотворително

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads