Реклама / Ads
75| 11115 |18.01.2013 НОВИНИ

Азис: Теди Москов, изкъпи се

.
“Теди Москов, изкъпи се!”, написа във фейсбук вчера чалга певецът Азис.
 

“Той не ме ядосва и нямам желание да си играем на развален телефон”, отговори му режисьорът от страниците на “24 часа”. Поводът за скандала между двамата се оказаха европарите, спечелени от “Пайнер”.

Азис наговори брутални неща за Москов, тъй като разбрал, че режисьорът призовава към бунт срещу проекта на “Пайнер”.

“Не съм казвал подобно нещо. Уважавам Азис като певец, чувал съм, че пее и джаз. Но смятам, че трябва да се удържа данък чалга, с който да се подпомага изкуството”, каза Москов.

“Теди Москов гледа в чуждата паничка. Иска това, за което хората са кандидатствали, оценили са го и са получили. Сочи с дебело мазно пръстче и казва като малките деца: “Искам и аз папо!”, коментира Азис и продължил с квалификациите:

„Да не говорим за мазната коса, свръхтеглото и пискливия гласец. Не мисля, че ще го приемат нормално, в крайна сметка първото впечатление за един човек е по външния му вид. А брадата?! По нея можеш да разбереш какво е ял месец преди това. Това не е нормална, добре оформена и поддържана брада. Сложил си е на лицето овче руно, за да изглежда арт. Това не е Уди Алън, който може да си позволи всякакви неща. Нека си изпере дрехите първо и след това да гледа какво правят останалите. Представете си го с един калпак на главата - той е абсолютен Бай Ганьо. А тръгнал да обяснява, че той заслужава повече тези пари. Човек трябва да има култура - на общуване, на хранене и т.н.” поучава Азис.

Теди Москов категорично заяви, че не е призовавал към революция и са му приписани неверни думи. Отказа да влиза в разпри и само обясни: “Единственото нещо, което коментирах по повод субсидията, е, че както вървят нещата в държавата ни, ще затворим училищата, музеите, театрите и концертните зали... А също така помощи би
трябвало да се дават на гладните, не на ситите.

По повод забележката към театралите “направете нещо да ви забележи ЕВРОПА”, искам да кажа, че работя в Германия от 1994 г. С българските си представления обикалям "Европата" по покана от фестивали. Същото важи и за доста други мои колеги. Например Сашо Морфов и театър “Сфумато”. А Нина и Зуека обиколиха целия свят. Извод: Засега Европа забелязва нас, а не чалгата. Азис не ме ядосва и нямам желание да си играем на развален телефон. Той е добър певец, чувал съм, че пее и джаз, казва Теди Москов.

Осем са компаниите, отказали се от европари за модернизация. Така изгрява шансът на “Пайнер”, влязъл в списъка като шеста резерва. Одобрените за финансиране проекти са 119. В началото на 2012 г. са сключени договори със 115, а в средата на миналата година списъкът е актуализиран, като са добавени още 6 от резервите, сред които и "Пайнер медиа".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 7899 |06.07.2011 Азис: Циганите сме единни, само когато става въпрос за манджа . 14| 5682 |12.10.2010 Азис: Сираци в митничарското село . 4| 5425 |11.06.2010 Х. Азис: До местните избори ГЕРБ ще омаскарят неудобните кметове

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads