Реклама / Ads
21| 5766 |12.02.2014 НОВИНИ

Бареков: Искаме оставката на шефа на БТА за манипулация

.
„България без цензура“ иска оставката на шефа на БТА Максим Минчев. Това обяви в предаването „Гореща точка“ по TV7 лидерът на партията Николай Бареков. Искането е заради старо изследване на „Алфа рисърч“, което вчера бе пуснато от държавната медия и отразено от други медии.
 

Никъде в съобщението не е било указано, че изследване е с давност десетина дни. Това е огромна манипулация, категоричен е Бареков. Заради скандала в интернет вече тече подписка за оставката на Минчев.

Бареков бе гост в студиото заедно с лидера на ВМРО Красимир Каракачанов, с когото вече са на масата на преговори за коалиция. Двамата обявиха, че се познават отдавна и са били рамо до рамо на февруарските протести и след това на общи инициативи, включително и кръглите маси на „България без цензура“. Каракачанов каза, че патриотизмът и центърът се срещат в социалната тема. Според него е логично всички политици да са патриоти. Това, че „България без центъра“ се определя за центристка не го притеснява. На хората им писнало да слушат разни истории за измислени герои – леви и десни, и вече са объркани кое е ляво и кое дясно. Социалната кауза трябва да се издигне над всичко, тогава младите хора ще са патриоти, подкрепи го и Бареков. Двамата бяха категорични, че атаките срещу тях показват, че са объркали сметките на някого. Ще наложа нов стил – на политика обединител, обеща Бареков.

В момента сме трета политическа сила. Сега с ВМРО спокойно можем да се борим за първото място с БСП. Това обяви още пред ТВ7 лидерът на „България без цензура“ Николай Бареков. Да не би да се окаже, че ГЕРБ и ДПС никога не са били противници. Вижте последния скандал, как Цветанов се гърчи като червей. Разговорите между Цветанов и Пеевски показват, че ДПС и ГЕРБ са си близки, добави Бареков. Той обяви, че няма да влиза в полемиката на Цветанов, Пеевски и Цацаров от последните дни.

Николай Бареков скочи срещу премиера Пламен Орешарски и заяви, че той вчера казал голяма глупост – че държавата няма как да участва при реиндустриализацията на страната. Това според Бареков е нелогично и Орешарски скоро щял да се провали.

Бареков и Каракачанов изказаха мнението си и по нападките срещу Росен Петров. Не е скандално идването му в „България без цензура“, или както го сложиха в едно заглавие днес – „трансфер“, а поведението на колегите му от БТВ и други хора. Това не е трансфер. Той е направил свой идеологически избор. Ще видите днес в Благоевград как ще бъде посрещнат той от хората, коментира Бареков. Каракачанов пък е категоричен, че обществото трябва да приветства всеки патриот, който влезе в политиката. Дори определи Петров като мост между ВМРО и бъдещия й партньор ББЦ. Бареков захапа шефът на СЕМ Гого Лозанов, който обявил, че ще изпрати случая с Росен Петров на европейските институции. Нямаме нищо против, но не прати там Кулезич и десетките други журналисти, които правиха и правят агитация на ГЕРБ и БСП, попита гостът. Не може, когато бяхме при хората на площадите, медии и журналисти да наричат това „Цирк дьо Барек“, а когато Борисов Борисов плащаше на циркаджиите пред парламента, да си затварят очите, отсече Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 4999 |11.02.2014 Няма да искаме въвеждане на визи за американци . 31| 5707 |01.02.2014 АБВ контраатакува: Не искаме доверието на "Позитано" 20 . 70| 7003 |31.01.2014 Бареков: Когато Станишев и Борисов си разкрият сметките, ще ги последвам . 48| 5762 |31.01.2014 Първанов: Ако референдумът се провали, вносителят да си подаде оставката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads