Реклама / Ads
31| 5561 |07.10.2014 НОВИНИ

Бареков става пожарникар, хваща шланга да гаси България

.
Николай Бареков
Аз направих само един коментар и казах, че всички трябва да седнем и да преговаряме и да се решат няколко много важни проблема. Народът вкара всички вътрев НС, каза по НТВ лидерът на ББЦ Николай Бареков.
 
Трябва да се подреди пирамидата, като се започне от програмата на НС, то трябва да оцелее. Първата партия трябва да направи правителство със своя мандат. След това трябва да се реши кои партии ще подкрепят това правителство, изреди той. Да се види и кой ще бъде председател на НС. След това трябва да се види кои ще са министрите и кой ще е премиерът. Какво като стане Борисов премиер, попита той и след това каза, че отношението му било негативно по този въпрос.

Българският народ си каза думата, уточни Бареков. Той отивал в Брюксел, за да говори с консерваторите за политическото си бъдеще, защото искал да влезе в българското НС от родния си Пловдив. Нямам чувства към Борисов, ако е решил да си слага главата на дръвника, да става премиер с реформаторите, които се разцепиха, но без моя глас, посочи Бареков.

Той се оплака, че срещу ББЦ имало атака, искали да ги унищожат.

Трябва да се работи, призова Бареков. Да погледнем сухите цифрички, нека ГЕРБ да излъчат група, да покажат министрите и премиера и да видим в НС кой ще ги подкрепи. На мен народът не ми даде тази власт и по-добре, защото политиката в България стана не клоака, а едно мръсно блато, съобщи Бареков. И продължи с изненадите - Всеки с всеки трябва да си говори, всички имаме вина, че това не става. Моралното, политическото и конституционното право е правителство да направи ГЕРБ. Единственият, който ме поздрави от политиците за резултата, е Красимир Каракачанов. Аз поздравих Митко Николов, кмета на Бургас, който ми е приятел от 20 години, каза още Бареков.

Той сравни ситуацията в страната с пожар в къща, където 8 пожарникари се чудят кой да грабне маркуча и да почне да гаси. Всеки може да вземе шланга и да спасим къщата, а ако се чудим какво да се прави, тя може да изгори, констатира мъдрецът Бареков.

Той отказа да отговори на въпроса отново ли обича Бойко Борисов, след като вече е минал през периоди на любов, омраза, обвинения в убийство и отричане.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 4699 |05.10.2014 Бареков категоричен: Правителство трябва да има . 2| 4709 |04.10.2014 По лесния начин работниците на "Видекс" ставали инженер химици . 2| 4362 |04.10.2014 К. Георгиева става „Доктор хонорис кауза“ на Военната академия . 1| 4385 |02.10.2014 Стрелецът от Лясковец остава в ареста

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads