Реклама / Ads
12| 6028 |14.03.2013 НОВИНИ

Бияч на Таки иска свобода заради разширени вени на тестиса

.
Разширени вени на левия тестис мъчат боксьора Александър Пацов, който е в ареста от юни миналата година. Тогава спецакция на МВР вкара зад решетките освен него и още трима души.
 

Пацов е боксьор, излязъл за втори път от затвора в края на 2008 г., където бил на лек режим заради катастрофа, съобщава news.bg. За него се говори, че бил един от най-бруталните палачи от групата на заловения в Дубай наркобос Христофорос Аманатидис-Таки. Според прокуратурата бандата е действала като наказателна бригада - освен с трошене на ръце и крака, раздавала "правосъдие" и с киселина. Някои от жертвите били разпитани пред съдия.
 

Александър Пацов лежа дълги години в затвора за убийство при сбиване в пияно състояние. След като излезе на свобода, той се срещна на ринга с някогашния си приятел и съотборник Коко Тайсъна и го победи, въпреки че почти не беше тренирал за мача със звездата на българския професионален бокс.
 

Скоро след това обаче Пацов бе обвинен за участие в престъпна група за разпространение на дрога и нанасяне на лека и средна телесна повреда изчезна безследно. Заради болките в тестисите, Пацов е прегледан на 18 февруари в института на МВР. Доктор Николай Халачев установил, че наистина има разширени вени на левия тестис. На Пацов са му направили единствено ехографско изследване и му е взета проба на урината.

Оказа се обаче, че не му е правена спермограма, за да се провери има ли опасност от стерилитет.

Именно това са притесненията и на самия Пацов. Адвокат Милена Калчева подчерта пред градските съдии, че клиентът й е в разцвета на силите си, има сериозна приятелка и ако не бъде предприето спешно лечение, може да се стигне до фатални последици. Доктор Халачев подчерта, че разширените кръвоносни съдове на тестисите не се лекуват по медикаментозен път и затова му е назначена планова операция.

Защитата добави и че Пацов има и хипертония, която обаче не е отразена от д-р Халачев.
 

В крайна сметка съдът не се произнесе по мярката на Пацов, тъй като адвокатката му е назначена съвсем отскоро и не е изчела всички материали.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4993 |14.03.2013 Оставка на И. Маринов поискал новият министър А. Василев . 62| 6679 |12.03.2013 Оставки на Плевнелиев и Райков поиска Янаки Ганчев . 19| 6156 |11.03.2013 Вл. Каролев: Над 116 са исканията на протестиращите, 6 - изпълними . 108| 6365 |11.03.2013 Д. Вълчев: Искаме да управляваме България!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads