Реклама / Ads
9| 5238 |04.07.2014 НОВИНИ

Блъсков: Разграбиха мандрата на народа

.
Сегашното правителство направи много скандални назначения. Такова е например на главния секретар на МВР Светлозар Лазаров, който блесна със своя интелект. Това пролича особено в случая в Лясковец, коментира журналистът Огнян Стефанов в „Тази сутрин”.
 

 

Орешарски ще чака с оставката си 21-ви,  защото тогава щели да обяват резултатите на една банка. Какво е това?!, възмущава се Стефанов.

 

Нормално е като се смени властта, да се появят хора на определени места в нея. Но тук имаме партизанщина. Партизаните слязоха от гората. Партизанското отношение към властта е основното заболяване. Разграбиха мандрата, която е трябвало да храни хората, коментира Петьо Блъсков.

 

Какво става във Франция?! Ако нашата прокуратура беше като френската, ние щяхме да сме наясно сега с фигурата на Пеевски. Във Франция е повдигнато обвинение на зам.-главния прокурор. А у нас това не се случва, отбеляза Стефанов.

Ние сме като по времето на великия априлски пленум. Той си беше борба между 2 групи - на чавдарите и на Антон Иванов. Накрая чавдарите победиха, другите пратиха на кино, посочи Блъсков.„

 

На изборите да не гласуваме като футболни запалянковци – ние сме за Левски, а ние пък за ЦСКА, продължи той.

 

Миналата година бяха разкрити големи нарушения – във Варна беше разкрит списък с имената и парите от купуване на гласове. Някой да е направил нещо по въпроса?! Човек, само който не е на 4 км, в болница Св. Наум”, само той не може да си даде сметка за кого да гласува, коментира Стефанов.

 

От дълги години си говорим за едни и същи факти и пороци, но нищо не се променя, въртим се в порочен кръг, това е заложено още в самата конституция. Тя е правена да обслужва администрацията, а не народа. Политиците се опитват да си присвоят волята на сувенера, заключи Блъсков.

 

Мартин Лутър Кинг се борил за образование, равни права и труд, а ние се борим за социални помощи, подчерта Стефанов.

 

.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 27| 5328 |10.03.2014 Блъсков: Журналистическата гилдия е загубила рефлекс . 20| 5912 |26.11.2013 П. Блъсков: Операцията "Чисти ръце" у нас е като чалгата . 78| 6532 |02.11.2013 Петьо Блъсков: Протестиращите да стиснат парламента за гушата! . 16| 5710 |19.06.2013 Петьо Блъсков: Трябва нова конституция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads