Реклама / Ads
17| 9328 |15.03.2016 НОВИНИ

Blizoo изнудва абонати с кабеларка на Пеевски

.
Дъвка ли е Blizoo за Пеевски?
Кабеларката на Делян Пеевски и майка му Канал 3 се намърда на мястото на филмовия канал TV 1000. Това станало без никой да е питал абонатите дали са съгласни с промяната. Така ни наредиха шефовете.
 
Обясниха, че имало някакво маркетингово проучване и то показало, че някои програми трябва да заемат мястото на други. Това бе смутеното обяснение на служител, към когото се обърнахме за информация, пишат ни възмутени абонати. Служителят признал още, че стотици граждани се обаждали и негодували от нахалната промяна и пробутването на пеевската кабеларка в по-предни позиции.

Така ни разпоредиха, знаете кой е Пеевски... Това пък бе обяснението на човек от средното управленско ниво в Blizoo.

Не стига това нахалство, но и друг филмов канал - световният HBO - също пострада от самоволните решения на кабелния доставчик. На негово място от известно време се мъдри спортен канал, който в над 80 на сто от програмното време излъчва състезания отпреди години. Абсурдът е пълен, защото абонатите могат да гледат НВО 1, което излъчва със закъснене програмата.

Друг филмов канал, който излъчва филми на Метро Голдуин Майър също е изместен и на негово място е спуснат друг спортен канал. Никой не ни е уведомявал за тези решения. Обясненията, че сами трябва да търсим филмовите програми някъде сред над 200-те канала е повече от обидно и некоректно, жалват се абонатите. Те твърдят, че имат договори с компанията и платени определени пакети. За всяко закъснения оператора ги изключва докато не платят. Когато обаче те имат претенции за неспаване на договорите от страна на Blizoo, получават мъгляви обяснения и дори лъжи и сърдити реплики. Не сме плащали за Канал 3 и никой няма право да ни го пробутва, при това на мястото на филмов канал, който е доказан и любим на много зрители, категорични са абонатите. Според тях това е мутренски подход и Blizoo само ще загубят от рекета спрямо своите клиенти.  

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 4238 |08.03.2016 Каракачанов: Ердоган и Давутоглу изнудват Европа . 1| 4518 |09.02.2016 Спипаха софиянец, изнудвал жена, че ще качи нейни снимки в нета . 12| 5970 |03.01.2016 Ж. Коен: Държавата помага, не изнудва "Овергаз" . 1| 4355 |08.12.2015 Доц. Гълъбов: Гласуването на промените в Конституцията се превърна в изнудване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads