Реклама / Ads
9| 5025 |24.10.2015 НОВИНИ

Боян Саръев: Политиката е мръсна работа, върши се от хора със съмнителен морал

.
Боян Саръев
Църквата трябва да продължи да проповядва словото и да работи за спасението на човешките души. Църквата трябва да даде на бежанците паница чорба. Това каза отец Боян Саръев по НТВ.
 

Ето какво  още сподели той: Не може така на тумби да се пресича държавните граници и да се минава като през обран бустан . Ако няма държавни граници няма и държава. Граничарят , който уби мигранта , бих го поздравил,  бих му стиснал ръката. Той не е искал никого да убие. Тази тълпа с 2-3 ма полицаи е нелепа ситуация. Той заслужава награда за изпълнен дълг. Граничарите не са започнали да избиват масово, а хладнокръвно са действали, не са се уплашили. Бежанците не са дошли да воюват, но това е форма на завладяване на Европа, уж под формата на искане за по-добър живот. Това ще заличи идентичността на европейските народи. Трудно може да се докаже, че това е план и да се посочи кой върши тази дейност. Потокът, която ни залива, говори  за някакъв  организиран и логически подреден план, който има за цел ислямизирането  на Европа. Това е стар мерак и това е крайната цел на всеки мюсюлманин.

 

Ние трябва да гледаме на исляма като чужда религия и чужда цивилизация, която не е безобидна и има идеята да погълне християнството. За това Европа трябва много прецизно да филтрира тези, които влизат в Европа.

Един религиозен човек има за какво да размишлявам , но светът не само  духовен, а и материален. Така че трябва да се мисли и за самото тяло. Политиците решават за земния хляб и не можем без него. В този смисъл е хубаво да се научи обществото преди да гласува да мисли за кого прави това и прецизно да мисли кой може да му реши проблема. Политиката се върши от хора със съмнителен морал, това е мръсна работа.  Тези, които ме критикуват за хотела, нека ми донесат парите. Богат съм и то много, но не може да се види богатството ми, защото е вътре в мен. Имам син и дъщеря, те са научни работници. Синът ми може би един ден ще тръгне след мен. Дъщеря ми е генен  инженер. Това не е грях.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4610 |20.10.2015 Боян Рашев: Вредните храни ще се внасят контрабандно от Румъния . 12| 7353 |20.10.2015 Проф. Илчев: Има опити Соф. университет да се подчини на политиката . 13| 6555 |14.10.2015 Боян Чуков: Бежанската вълна цели смяна на расата в Европа . 4| 4532 |09.10.2015 Миков в Пазарджик: Нашите кандидати могат да върнат доверието в политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads