Реклама / Ads
65| 8258 |12.12.2013 НОВИНИ

Бойко Борисов: Доган командва държавата

.
Бойко Борисов
ГЕРБ е в отлична кондиция. Най-много 1 или 2 пъти съм се виждал с напусналите. Няма да се разделя с Цветанов. Днес Борисов се среща с ПГ на ГЕРБ и ще призове, ако има недоволни, да си тръгнат.
 

Аз съм им работодател на тези хора, те, същите, стоят и пред дома им, виждал съм как други минават, раздават им парите и плакатите, после минават, взимат си плаките, качват се на колите и занимават, заяви експремиерът Бойко Борисов по НТВ. Преди това пред Нова телевизия го посрещнаха неколцина деца и роми с плакати: "Боко, върни парите". Те разболяха дъщеря ми и то лошо, но не съм занимавал публиката с личните си проблеми, добави Борисов.

НТВ не е моя; точно колкото съм бил в СИК, толкова и НТВ е моя, поясни Борисов и добави, че води над 15 дела в момента. Не им се връзвайте, това им е тактиката, каза той. 

И 10, и 15 да станат напусналите, в рамките на този парламент, това няма значение. Вече 7 месеца се полагат усилия да извадят депутати от групата. разбира се, че ДПС и Доган, увери Борисов и посочи, че когато социологическите агенции, свързани с управляващите, спрат да бълват резултати, щяла да се види истината.  ГЕРБ е в отлична кондиция, увери той. Днес имало среща на Борисов с ПГ и щял да каже, ако има недоволни, да излязат и да подадат молба. Ако някой има нещо против и нещо го мъчи, да си тръгне, след днес ще счита, че са подкупни. Единият напуснал пуснал смс на Борисов, че го обича и уважава.

Ще се разделите ли с Цветанов, попита водещата Цолова. Не, отговори Борисов, но отчете, че и вторият човек в партията е допускал грешки. Винаги съм се отнасял с уважение и към прокуратурата и към съдебната система. Ще има или осъдени, или оправдани, коментира той.

Важният човек в държавата се казва Ахмед Доган, всички останали са негови функции, коментира Борисов. Една от целите на тези хора е да губим времето си с приказки, а има други злободневни теми. Допуснали сме грешки в отношенията си с тях, предоверили сме се, призна той.

На конференцията на ГЕРБ през февруари ще има промени. Цветанов е направил и прави много за ГЕРБ, но докато не минат съдебните процеси, няма да ги коментирам. В ИК ще влязат нови хора, посочи той. Може да има и нов председател, защо не, каза още той.

Двама напуснаха вчера ДКЕВР, защото или ги карат да задържат цените на тока, или да фалират НЕК. Взеха заеми за над 4 300 милиарда, тези заеми ще ги плаща народът. Ще дойде и въпросът иска ли ГЕРБ да се върне на власт с тези заеми и със спрени фонодове, попита Борисов
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 7090 |11.12.2013 МВнР осъди изказването на Ердоган за "турска" Тракия . 38| 10061 |11.12.2013 Ердоган: „България, Босна и Македония са турска територия” . 18| 5224 |11.12.2013 Борисов: Тонева бяга заради лъжите за тока . 1| 6420 |11.12.2013 Назначиха Бойко Великов за шеф на БОРКОР

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads