Реклама / Ads
5| 6554 |26.11.2007 НОВИНИ

Бойко Станкушев оглави нова медийна групировка

.
Нова медийна групировка Хелт медия груп ще повишава здравната кулутра на българите, заяви за Frognews.bg известният журналист Бойко Станкушев, изпълнителен директор на групировката.
 
Всички продукти: вестници, списания и интернет портал ще бъдат безплатни. Искаме колкото може повече българи да получат достъп до ценните съвети на специалисти, до популярно тълкуване на нормативната и законова база в здравеопазването, да се научат да се ориентират в света на лекарствата и формирането на техните цени, категоричен е Станкушев.

Хелт медия груп е българска медийна група, основана през 2007 г. В групата и за нея работят водещи журналисти, както и авторитетни специалисти в медицината и фармацията. Продуктите на групата са насочени към създаване и възпитаване на съвременно мислене по отношение на здравето, неговото съхраняване и пълноценния начин на живот, затова и мотото е: „За повече здраве!"

Списание „Българска медицинска практика" е месечно издание от 64 страници. В основата си научно-практическо, то съдържа също така публицистични и развлекателни елементи. Тиражът му е 14 000 бр. Разпространява се безплатно сред лекари, фармацевти и други медицински специалисти.

Месечен вестник „Живот и Здраве", насочен към широк кръг читатели, ориентирани към модерния начин на живот и активни потребители на здравна култура. Печата се във формат А-3, 16 страници, с пълна цветност. Тиражът му е 25 000 бр. От началото на 2008 год. ще се превърне в седмично издание с тираж 40 000 бр. Разпространява се безплатно.

Радиопредаването „Говорим за здраве" се излъчва в ефира на националното Дарик радио всяка неделя сутрин от 9.00 часа. По подходящ начин се предлагат теми за превантивното в медицината, профилактичните прегледи и съвременното лечение с медикаменти. Акцентира се върху здравословния начин на живот в смисъла на европейските стандарти и култура. В „Говорим за здраве" гостуват най-добрите български лекари и водещи специалисти в областта на медицината.

Телевизионното предаване „Говорим за здраве" се излъчва в ефира на ТВ „Европа" всяка неделя от 9.30 часа. Чрез разговори, анализи и коментари от студиото, както и с помощта на репортажи, анкети и анимация, се представят значимите проблеми на общественото здраве. Участват изтъкнати лекари и специалисти от всички области на медицината и здравеопазването. В „Говорим за здраве" се акцентира върху превенцията, критериите за компетентност при лечение, здравословните формули в модерния начин на живот.

Здравният портал www.health.bg е най-новият продукт на групировката. Той съчетава медицинската проблематика с широк спектър актуални теми за здравословния начин на живот. Има отделни рубрики за новини, значими и трайни теми, проблеми, свързани с живота и поведението на различните възрастови групи и спецификата на половете. Потребителите се консултират от компетентни специалисти по най-широк кръг интересуващи ги въпроси. Предлага се богата справочна информация за лекари, аптеки и услуги.

Повече подробности, въпроси и отговори за здравната култура на българина ще има на пресконференията на 28 ноември от 13.00 ч. в БТА. Frognews.bg

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4732 |24.11.2007 Бойко Борисов подготвя партията си за предсрочни избори . 5| 4854 |21.11.2007 Президентът зашлеви Бойко . 1| 4860 |19.11.2007 Кметът Борисов се закле за втори път, експолицай оглави столичните общинари . 1| 5397 |12.11.2007 „Атака” оглави Общинския съвет в Бургас, 438 жалби за касиране на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads